Magasinet M!

Danmarks lækreste svømmer: Mød Pernille Blume

Danmarks ubestridt lækreste svømmer deltager ved sommerens OL i Rio. I 2014 tog vi en snak med den toplækre blondine. Læs interviewet, og se billederne lige her

Danmarks lækreste svømmer: Mød Pernille Blume

I lidt over et år nåede Danmarks ubestridt frækkeste svømmer at danne par med kajakroeren René Holten Poulsen. Men nu er det slut. Det bekræfter Holten Poulsen over for BT.

- Vi er ikke kærester længere. Der er no hard feelings, og vi er stadigvæk på talefod, siger René Holten Poulsen til bt.dk, hvor også Blume bekræfter bruddet. 

Det vil altså sige, at du stadig har chancen, hvis Blume er din drømmedame.

Og hvorfor ikke fejre det med at se lidt tilbage? For i april 2014 fik vi nemlig overtalt Blume til at skyde en række vanvittigt lækre og sexede billeder med os. 

Se billederne herunder, og læs vores interview med den skønne svømmedronning, der første gang blev bragt i M! 197.

Hej Pernille. Først og fremmest vil vi lige høre, hvad du syntes om at få taget billeder til M!?

Jeg var virkelig, virkelig nervøs! Jeg har jo ikke lavet den slags før, men jeg syntes virkelig, at det var sjovt. Dagen gik bare så hurtigt. Folk var superprofessionelle og søde til at hjælpe mig. Det faldt mig også ret naturligt. Det var slet ikke så svært, som jeg havde regnet med.

Resultatet er i hvert fald også blevet godt. Hvad er egentlig hårdest: 100 meter fri eller seks timers fotooptagelse?

En 100-meter er hård lige i nuet, men jeg bliver nødt til at sige et fotoshoot. Jeg var så øm af at svaje i ryggen, da jeg kom hjem, og jeg havde rynker i mit ansigt af at smile.

ANNONCE
Danmarks lækreste svømmer: Mød Pernille Blume

Du træner jo også lidt mere svømning til daglig. Hvor meget træner man egentlig for at være med, hvor du er?

Jeg træner nok 20-25 timer ugentligt. Det er både svømning, styrketræning og kondition.

Hold da op. Du har jo - endnu ikke - vundet individuelle medaljer ved EM, VM og OL. Kan du komme derop?

Det er målet. Jeg skal have lidt flere år, før jeg når dertil. Men med alt det arbejde, jeg lægger i svømningen, så giver det forhåbentlig pote.

Skal du så træne endnu mere for at nå de mål?

Nej. Jeg tror umiddelbart, at jeg er lidt langsom til at udvikle mig. Jeg er en person, som bliver nødt til kæmpe en smule mere for det end andre, som har lidt mere naturtalent.

ANNONCE
Danmarks lækreste svømmer: Mød Pernille Blume

Der er vel også nogle, som har nogle fysiske fordele qua deres højde eller kæmpestore fødder?

Jeg er meget lav af en svømmer at være. Jeg er en af de laveste svømmere overhovedet, og det er helt klart ikke er en fordel for mig.

Du har fortalt os, at du går en del op i mode og skønhed. Kan du uddybe det?

Jeg har altid haft en rigtig stor interesse for produkter. Jeg bliver kaldt 'produktfreaken', fordi jeg bare elsker produkter. Det kan bare være udseendet eller flasken, der fascinerer mig. Eller det der står på produktet, at det kan. Det er jo magi.

Ja, der er nærmest ingen grænser. Og hvad med moden?

Jeg elsker mode. Jeg arbejder i en tøjforretning i Lyngby, der hedder Buch Copenhagen. Det er en butik med fokus på luksusboheme. Jeg har altid godt kunne lide at læse modeblogs, shoppe og tage outfits frem. Det har altid fascineret mig, at man kan spejle sin personlighed i sin egen stil. For mig har det været vigtigt at få en feminin stil, for jeg er jo ret muskuløs.

ANNONCE
Danmarks lækreste svømmer: Mød Pernille Blume

Du studerer også psykologi og historie som enkeltfag på HF. Hvorfor lige de to ting?

Jeg skal have en fuld HF, men jeg droppede ud af gymnasiet for nogle år siden på grund af OL, og sa? kunne det ikke hænge sammen med alle rejserne. Jeg rejste mere end 200 dage om a?ret. Sa? jeg startede pa? HF, hvor jeg bedre selv kan bestemme, hvor mange timer, jeg skal have om ugen. Det er lidt nemmere at overskue. Og i a?r faldt valget pa? psykologi og historie, sa? der er ikke nogen størremening med det.

Med arbejde, studier og ikke mindst svømning er der så overhovedet fritid?

Ja, jeg har lidt fritid. Jeg har træningsfri onsdag og lørdag eftermiddag og hele søndag, hvor jeg kan slappe af og hygge mig. Jeg arbejder kun en gang imellem om søndagen, så der er plads.

ANNONCE
Danmarks lækreste svømmer: Mød Pernille Blume

Det er jo ret vigtigt. Specielt fordi du elsker at danse?

Ja, jeg har danset, da jeg var yngre. Og jeg gik faktisk også til springgymnastik. Så jeg har altid været den, der springer ud på dansegulvet, når jeg kommer ind på et diskotek. Og der bliver jeg, til vi går igen. Jeg elsker seriøst at danse. Jeg kan godt tage mig selv i at stå at danse helt alene.

Fisker du efter en plads i Vild med dans?

Nej, nej, nej. Det er dog ikke derfor, selv om der selvfølgelig har været svømmere med før.

Der er noget med, at du har en ret interessant hobby sammen med din storebror?

Vi snakker meget om biler. Hele tiden. Han arbejder for BMW, så en gang imellem tager vi derned og låner en bil, og så kører vi en tur og hygger os. Men vi ser også film sammen og snakker. Han hjælper mig rigtig meget med gode råd i forhold til træning og mentalitet.

ANNONCE
Danmarks lækreste svømmer: Mød Pernille Blume

I plejer også at spille Tekken sammen på PlayStation?

Ja, vi plejede at spille rigtig meget, men efter han er flyttet hjemmefra, bliver det ikke til så meget mere. Han blev også rigtig sur på mig, når vi spillede, fordi jeg bare trykkede på alle knapperne, mens han prøvede at bruge den rigtige teknik. Og jeg vandt altid.

Hvad siger han til, at du skal i M!?

Jeg var faktisk bange for, hvordan han ville reagere, men han tog det helt vildt positivt. Jeg troede, at han ville sige: 'Nej, jeg skal ikke se min søster i M!', men han støttede mig.

Og hvilken bil vil du så helst have?

Den er faktisk ikke kommet endnu, men den er på vej på markedet. Det er en BMW 2-serie. En coupé. Den kunne være rimelig fin.

Du fisker lidt efter en ny sponsorbil, synes vi?

Ja, det er det, jeg arbejder på.

ANNONCE
Danmarks lækreste svømmer: Mød Pernille Blume

Det lyder som en god ide. Har du en afsluttende salut til vores søde læsere?

Ja, jeg håber selvfølgelig, at de kan lide mine billeder. Og så må de meget gerne følge mig på min fanside på Facebook. De kan også finde mig på Instagram og selvfølgelig på Twitter. Det ville betyde rigtig meget for mig, hvis de vil gøre det, så de kan følge min svømning og se, hvad der ellers sker i mit liv. Så skal jeg nok love at lægge en masse gode billeder op.

Det lyder ikke helt dumt. Vi har i hvert fald ikke noget imod at se flere billeder af Pernille. Og i fremtiden skal vi ogsa? se mere svømning. Meget mere svømning.

ANNONCE
Danmarks lækreste svømmer: Mød Pernille Blume

Navn: Pernille Blume 

Beskæftigelse: Svømmer 

Distancer: 50 og 100 meter fri 

Klub: SIGMA/Birkerød 

Højde: 170 cm. 

Bonus: Pernille er helt vild med South Park - og hvis hun skal vælge mellem figurene (under pres fra journalisten) vil hun helst på date med Cartman.

Instagram: pernilleblume

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce