Magasinet M!

Danmarks vildeste stuntman: Jeg har været tarvelig ved biler

Som fire-årig så Lasse og hans bror en stuntfilm, der ændrede alt. Fra da af brugte de to al deres fritid på at kaste sig ud fra værkstedtaget i barndomshjemmet.

Danmarks vildeste stuntman: Jeg har været tarvelig ved biler

7. Betrækket i studenterhuen

Reglen: Hvis du har haft sex med din lærer, skal det hvide (eller sorte) betræk fjernes. 

Redaktionens kommentar: Dette er uden tvivl det mest imponerende, du kan gøre som student. Der er vandrehistorier om de elever, der har gjort det, men vi har aldrig mødt nogen, hvor vi troede på det.

Vores forslag: En hue uden betræk er grim, og derfor tiltrækker den også en del opmærksomhed. Hvis det er lykkes dig at score din lærer, har du fortjent hvert et sekund af berømmelse, og af den grund stemmer vi for, at reglen skal bevares. Det er trods alt bedre end at lægge et billede af det på Facebook.

Vi kan i øvrigt nævne, at et medlem af redaktionen mistede sit betræk samme dag, som han fik huen på. Hvordan det forsvandt, husker han ikke, men efterfølgende blev han konstant stoppet på gaden, fordi folk troede, at han havde lavede alt fra kun at få 12-taller til at have haft en trekant under en eksamen. Eller noget. Der var i hvert fald mange meninger om, hvad han kunne have gjort... 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce