Magasinet M!

Danny Trejo vender tilbage med ny horror-komedie, Seven Cemeteries

Trejo skal genoplive sine døde bandemedlemmer!

Danny Trejo er tilbage i en ikonisk bad-ass rolle i den kommende horror-komedie Seven Cemeteries, hvor han spiller hovedrollen som Bravo, en nylig løsladt forbryder, der går sammen med sine døde venner for at redde en kvindes ranch fra en brutal narkobaron.

Filmen, instrueret af John Gulager, udkommer i oktober 2024 – perfekt timet til årets Halloween-sæson!

Seven Cemeteries er en løs genfortælling af klassikerne The Seven Samurai og The Magnificent Seven, men med en twist: Bravos gamle bande er døde, og han må genoplive dem ved hjælp af en mexicansk heks for at gennemføre deres sidste mission. Trejos karakter skal nu ikke kun kæmpe mod onde fjender, men også håndtere sine nu udøde og uregerlige bandevenner, hvilket skaber en underholdende blanding af action og komedie.

Trejo, kendt for sine hårdkogte roller og ikoniske udseende, har en lang karriere inden for både film og tv. Han har spillet med i alt fra actionfilm som Machete til kultfavoritter som Desperado og From Dusk Till Dawn

Selvom traileren antyder, at filmen kan være mere sjov end skræmmende, er det Trejos unikke karisma, der kan få den til at stå ud i en overmættet horror-komedie genre. John Gulager, der tidligere har instrueret film som Piranha 3DD og Feast, ser ud til at blande klassisk western-tematik med humoristisk gys.

Så det bliver en god B-filmsfortælling med Trejo!

Filmen rammer udvalgte biografer og VOD den 11. oktober 2024.

Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
?si=g6iUmD_AM3Sh-zA9
Del

Seneste nyt