Magasinet M!

Dansk bartender lander i top 10 over verdens bedste til World Class 2019

Stort tillykke til Alexander Remoundos.

I sidste uge løb den årlige World Class af stablen, hvor bartendere fra hele verden dyster om at blive den verdens bedste. Konkurrencen blev afholdt i Skotland nærmere bestemt i Glasglow, hvor titlen som verdens bedste bartender gik til Bannie Kang fra Singapore.

Men vi havde også en dansk spiller med i opløbet, Alexander Remoundos, og han endte på en imponerende 7. plads, og cementerer derfor sin plads i top 10 over verdens bedste bartendere. 

Der var skarp konkurrence til den 11. runde af World Class, hvor 53 forskellige bartendere brugte alle tricks til at imponere dommerne med deres innovative skills på cocktailfronten. Den hårde kamp blev afviklet over 4 dage og havde discipliner såsom Better Drinking, hvor deltagerne skulle finde på en bæredygtig cocktail - eller ved runde 2, hvor de skulle kreere og improvisere ud fra en 'mystery box'.

ANNONCE
Dansk bartender lander i top 10 over verdens bedste til World Class 2019

Selvom Alexander måtte se sig slået i den afsluttende konkurrence af Bannie Kang fra Singapore og altså ”nøjes” med en syvende plads, drager han fra Skotland med løftet pande og en af de bedste danske placeringer ved World Class-konkurrencen nogensinde:

"Jeg er utroligt glad og stolt over min placering og præstation. Konkurrencen er i det store hele er gået, som jeg håbede på. Mine præsentationer har være velforberedte og skarpe hele vejen igennem, og mine cocktails har smagt godt. Der gik desværre en klap ned for mig i den sidste konkurrence, hvor vi skulle konkurrere på tid. Der var selvfølgelig ærgerligt, men jeg er primært bare glad og stolt lige nu,” siger Alexander Remoundos.

Titlen som verdens bedste bartender gik som nævnt i sidste ende til Bannie Kang fra Singapore. Færdighederne og talentet i finalen har sjældent været større ifølge Simon Earley, der er Global Head of Reserve i Diageo. Og Bannie Kang udviste en exceptionel teknisk formåen, velvalgt temperament og stabilt håndværk under alle konkurrencens fire dage. Det gjorde hende slutteligt til en meget værdig vinder.

Stort tillykke til Alexander!

ANNONCE
Dansk bartender lander i top 10 over verdens bedste til World Class 2019
Del

Seneste nyt

Annonce