Magasinet M!

Dansk byggemarked får sit eget Counter Strike-map

Astralis og STARK ruller en kæmpe gaming-truck Ud for danmarks håndværkere

Stark og Astralis er på vej i et fælles charmeoffensiv rettet mod gamingglade danske håndværkere.
Det sker med en stor amerikaner-lastbil proppet med gamingstationer og det nyeste gear - og startskuddet til en officiel CS-GO turnering for danske håndværkere, afholdt af esport-holdet Astralis.

Mads Rasmussen, partnerskabsdirektør i Astralis, udtaler: "Vi er mega stolte over at kunne lancere denne kampagne med STARK. Det bliver en roadtrip af de helt store, med masser af præmier og konkurrencer sponsoreret af både Astralis, Stimorol og Logitech."

ANNONCE
Dansk byggemarked får sit eget Counter Strike-map

STARK's marketingchef Mads Aagaard ser også frem til det nye samarbejde: "Gennem esport kan vi nå en helt ny målgruppe - 'morgendagens mestre', som vi kalder dem. Det er en unik mulighed for os at vise, hvad håndværk kan, og hvordan det overlapper med den verden, som professionelle esportsfolk befinder sig i."

CS-Turnering for Håndværkere
Efter touren planlægger Astralis og STARK at lancere Danmarks mest ambitiøse Counter-Strike-turnering for håndværkere. Eneste krav for at deltage? At der er minimum to håndværkere pr. hold. Turneringen vil være spækket med præmier, lyder det fra det umage virksomhedsmakkerpar.

Tourdatoer:

Aalborg 12/9
Herning 14/9
Skejby 19/9
Vejle 21/9
Sønderborg 26/9
Odense 28/9
City KBH 3/10
Frederiksberg 5/10
Hillerød 10/10
Hørsholm 12/10

ANNONCE
Del

Seneste nyt