Magasinet M!

Dansk journalist rapporterer fra swingerklub: Deltager selv i legen for åben mikrofon

Radiokanalens journalist dropper hurtigt den observerende rolle

Det er ikke utænkeligt at lyttere fra Radio 4 har fået morgenkaffen galt i halsen mandag den 24. maj, da radiokanalen bragte en reportage fra en swingerklub. Måske fordi den medvirkende journalist selv deltog i aktiviteterne i klubben for åben mikrofon.

I hvert fald har Radio 4-morgenprogram 'Radio 4 Morgen', fået en del opmærksomhed for det pågældende program, der også er tilgængeligt som podcast. 

I reportagen er journalist Louise Fischer taget i felten, for at tage stemningen på swingerklubberne, der nu er genåbnet efter længere tids coronarestriktioner. Under udsendelsen, bliver det pludselig klart, at journalisten dropper den mere observerende rolle, og i stedet går komplet gonzo, for selv at kunne leve sig ind i oplevelsen af swingermiljøet. 

Det resulterer i en udsendelse, der pludselig bærer præg af en (konsensuel) akt, og en journalist der meget forståeligt får koncentrationsbesvær, efter hun spørger en af swingerklubbens gæster, hvad han "ser", hvortil han svarer: "Jeg ser en møglækker kvinde blive godt og grundigt kneppet.. og efter sigende har hun ikke prøvet det før."

Radio 4 har uploadet programmet som podcast, så du kan selv lytte efter, om formatet fungerer for dig:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce