Magasinet M!

Dansk krimiserie ledte til til politianmeldelse i Kriminalforsorgen

Når reality giver pote!

Dplays nyeste underholdningsserie, Forelsket i en Morder, kigger nærmere på retssikkerheden i forbindelse med de øjeblikke, hvor Danmarks farligste forbrydere skaber romantiske relationer til unge kvinder. 

Hvad er det, som tiltrækker opmærksomheden fra de unge kvinder?

Det har serien kigget nærmere på og har allerede givet pote i forhold til at lave en politianmeldelse i virkeligheden. 

d. 22. juli fik Kriminalforsorgen nemlig bortvist og anmeldt en af deres ansatte gennem politiet. 

Vedkommende er mistænkt for at have forbrudt sig mod Kriminalforsorgens interne regler ved at have et vennelignende forhold til mindst én indsat i et lukket fængsel og for at have hjulpet den indsatte med at ringe til personer uden for fængslet i strid mod reglerne.

Alt dette skete, da medarbejdere i Kriminalforsorgen så programmet og kunne se, at en ansat erkendte sine ulovligheder. 

Ifølge programdirektør hos Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, understreger det vigtigheden af et program som ’Forelsket i en morder’:

"I ’Forelsket i en morder’ afslører og dokumenteres det, at der er fri adgang for kommunikation mellem mindreårige og helt unge kvinder til farlige livstidsfanger i lukkede fængsler. Det er ikke alene åbenlyst problematisk for de unge kvinder, der er lette ofre for manipulerende drabsmænd, men også i offentlighedens interesse at vi får belyst det her problem, og hvorfor vi tilsyneladende har et fængselssystem, hvor denne slags relationer kan opstå. Vi har en stærk tradition for at skabe krimiprogrammer om nogle af de største sager i tiden. Det her er ingen undtagelse, og vi håber, at programmet giver anledning til den helt nødvendige debat det her område fortjener.", 

- siger programdirektør hos Discovery Pil Gundelach Brandstrup

Serien har premiere på Dplay d. 5. august.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce