Magasinet M!

Dansk tøj-imperium vil bygge Danmarks højeste bygning i jysk by - her skal den ligge

Der kommer uden tvivl til at være en ganske god udsigt deroppefra.

Er du fra Brande, og synes du, at byen er kedeligere end en tre timer lang ghanesisk stumfilm fra 20'erne? Så tøv lige en kende med at planlægge den helt store flytning. For allerede om få år kommer der til at ske noget. Faktisk ret så meget.

Tøjgiganten Bestseller, der har base i Brande, og som har brands som Vero Moda og Jack & Jones, vil nemlig bygge en hel butiksby. En by, der kommer til at indeholde alt fra restauranter og butikker til et hotel og det, der med sine 200 meter kommer til at blive intet mindre end Danmarks højeste højhus.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

- I nu mere end 30 år har vi været glade for at være i Brande, og vi føler, at vi indgår som en naturlig del af lokalsamfundet. Det gælder både vores fysiske tilstedeværelse, de mange medarbejdere, vi har, der er bosat lokalt, samt rækken af lokale initiativer, som vi gennem årene har været med til at støtte, fortæller Anders Krogh Vogdrup, projektansvarlig i Bestseller til vafo.dk

ANNONCE
Foreløbig skitse: Bestseller - Dansk tøj-imperium vil bygge Danmarks højeste bygning i jysk by - her skal den ligge Foreløbig skitse: Bestseller

Bestsellers plan er at skabe et helt miljø, hvor shopping integreres som en del af en større oplevelse, der inkluderer kontomiljøer og uddannelse. Der kommer til at være i omegnen af 30 butikker - heriblandt Bestsellers egne, men også andre butikker.

- Retail og butiksmiljø er en del af vores dna i Bestseller, og derfor giver det rigtig god mening at blande virkelige kundeoplevelser ind i vores dagligdag. Rigtige kunder giver os en læring, som vi kan tage med os og bruge til at blive endnu bedre, siger Anders Krogh Vogdrup til vafo.dk

Det, der kommer til at falde en mest i øjnene, bliver det gigantiske højhus, der kommer til at være det centrale punkt i bygningsplanerne. Indtil videre regner man med, at det bliver mere end 200 meter.

- Det samlede byggeri er tænkt som en investering i Brande, og det planlagte højhus vil fungere som et ikon for den nye udvidelse. Det bliver et vartegn, der ud over at sætte Brande på landkortet også vil være en arkitektonisk attraktion til gavn for hotelgæster, studerende og andre brugere af bygningen, fortsætter Anders Krogh Vogdrup.

Realiseringen af det store projekt påbegyndes tidligst i 2019.

ANNONCE
Del

Seneste nyt