Magasinet M!

Danske Internet-idioter

Det er ikke kun i det store udland, vi støder på Internettets enorme udbud af fjolser. Herhjemme kan vi også være med. Se bare her.

Danske Internet-idioter

Gal mand fra Randers

Mikkel Kessler-udfordrer

Bryan Foder, som den halvt marokkanske kampsportsentusiast hedder, udtaler på denne video, at han aldrig har gået til boksning, men alligevel nok skal tryne Mikkel Kessler i ringen. Med en sådan påstand - og snært af storhedsvanvid - har man gjort sig fortjent til en ordentlig omgang Kessler-klø. Og en plads på vores liste.

ANNONCE

 

Politichikane?

 

Politichikane?

Denne unge mand føler sig tydeligvis chikaneret af politiet og filmer hændelsen som dokumentation. Hans helt sindssyge reaktion og kommentarer til anholdelsen er noget af det sjoveste, vi længe har set. Et godt råd til "offeret": snup en tudekiks.

 

 

SonamawichSon-a-ma-wich

Vi har snydt lidt og taget denne absurd sjove, ikke-danske video med. Vi kender ikke Mr. Farkas, som den pænt sure gamle mand på videoen hedder, men en ting er sikkert: han kan ikke li' at blive kaldt bøsse. Udtryk som "son-a-ma-wich" (son of a bitch, red.) bliver brugt flittigt i denne video. Afsindigt morsomt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE