Magasinet M!

Danske MATE har skabt en cykel du kan folde sammen og tage med overalt - og den er ikke engang dyr

Det her er fandeme smart. Og MATE har da også opnået kæmpe succes med deres crowdfunding-kampagne.

Danske MATE har skabt en cykel du kan folde sammen og tage med overalt - og den er ikke engang dyr

Den fylder ingenting, når først den er foldet sammen, og så kan du køre hurtigt på den uden at få sved på panden, da den har en el-motor, der kan køre op til 80 kilometer, inden den skal lades op. Københavns MATE har skabt den måske smarteste cykel, du nogensinde vil komme til at se. Og så koster den ikke meget mere end en almindelig cykel.

Ifølge MATE kører cyklen som en drøm. Der er - ligesom på en mountainbike - affjedring på både for- og baghjul, hvilket gør, at du kan køre på MATEs eBike i al slags terræn. På hvert hjul sidder en let carbon-bremseskive, ligesom sadlen skulle være yderst behagelig. Yderligere har cyklen også en USB-indgang, hvor du kan uploade din iPhone eller iPad.

Det smarteste ved cyklen, der har syv gear, er dog, at den kan foldes sammen, hvilket vil sige, at du sagtens kan tage cyklen ned i byen, drikke dig fra sans og samling og tage bussen hjem - uden du skal bekymre dig om at hente cyklen med kæmpe tømmermænd dagen derpå.

ANNONCE

Folkene bag MATE, søskendeparret Christian Michael og Julie Kronstrøm, havde i starten som mål at indsamle lidt over en halv million kroner via crowdfunding på sitet Indiegogo. Men her med 11 dage tilbage af indsamlingen er det mål dog for længst nået, da man i skrivende stund har samlet mere end 15 millioner kroner ind fra folk fra nær og fjern.

Det vilde er dog, at selvom cyklen ser enormt dyr ud, er den faktisk billigere end mange almindelige nye cykler - hvis du forudbestiller den allerede nu. Den billigste "early bird"-udgave koster nemlig ikke mere end små 4.000 kroner, mens du skal betale 5.000 kroner, hvis du vil have en større motor.

Læs meget mere om MATE eBike her, hvor du også kan støttederes kampagne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE