Magasinet M!

Danskernes sexliv: Her er byen, hvor flest indbyggere køber sexlegetøj

Lumre nordjyder!Sinful har lavet en undersøgelse i løbet af 12 måneder i forbindelse med danskernes aktivitet på sexlegetøjsfronten i Corona-tiden - og resultatet giver os et overblik over, hvilke byer, der er mest frække i Danmark.

Og det sjællandske og nordjyske dyster hårdt om førstepladsen, men i sidste ende løber de gode folk i Nørresundby med titlen som Danmarks frækkeste by - skarpt forfulgt af sexglade folk i Valby.

Du kan selv gå ind på sexkortet og taste din by ind for at se, hvor den ligger på listen over de byer, der er mest lumre i soveværelset.

“Sexlegetøj er blevet mainstream, og der er ingen tvivl om at de sociale begrænsninger har givet os en åbenbaring. Vi er langt mere nysgerrige og går mere på opdagelse - både alene og sammen med vores partner,” fortæller Mathilde Mackowski, medejer af Sinful.

Det er ikke første gang, at sociale fænomener har ændret opfattelsen af sexlegetøj og forandret forbrugernes adfærd positivt. Tidligere har både den amerikanske tv-serie ‘Sex and the City’ og den erotiske bog trilogi ‘Fifty Shades of Grey’ rykket ved vores adfærdsmønstre og løftet salget af sexlegetøj op på et helt nyt niveau.

Resultatet har de opsummeret i et sjovt interaktivt sexkort, som er baseret på knap 410.000 ordrer, der er bestilt via Sinful.dk i perioden fra den 1. maj 2020 til 30. april 2021.

Hvad købte de lumre nordjyder så mest af? Foruden vibratorer, dildoer og lignende, så ligger byen på førstepladsen over følgende legetøj:

Førstepladsens favorit-sexlegetøj

Top 10-listen kan du se lige herunder:

Top 10: Frækkeste byer i Danmark

1) Nørresundby

2) Valby

3) Randers C

4)Jægerspris

5) Odense C

6) Slagelse

7) Stenlille

8) Horsens

9) Aarhus C

10) Store Heddinge

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce