Magasinet M!

Dating for idioter

Kan du score stort set uden at hive pengepungen frem? Sagtens, mener amerikansk dating ?ekspert?

Dating for idioter

Af: Martin Finnedal

 

Du har ingen penge, du har ingen kæreste og begge dele gør dig lige fortvivlet. Men det har du ingen grund til.

Man kan sagtens have det sjovt (score) uden en øre på lommen. Det mener i hvert fald den amerikanske forfatter Mark Loivre. Hans bog ?Cheap Dates to Make Her Feel Priceless? udkommer snart, men du behøver ikke købe den selv. M! har nemlig fundet nogle af hans bedste (hm(!) scoreråd.

Vi tror ikke han nødvendigvis har gennemprøvet dem alle selv.

- ?Lav din lejlighed om til en hyggelig bistro. Alt du har brug for er en dug, en rose i en vase og gerne en ven, der kan synge serenader?. Samt en indretningsarkitekt der kan forvandle din snuskede 1V til noget, der ikke ligner Dresden 1944.

- ?Tag din date med i McDonalds legeland om aftenen, hvor der ingen børn er. I har det helt for jer selv, og synet af dit barnlige sind vil få hendes hjerte til at smelte?. Ja eller få hende til at bruge ordene ?lallende? og ?idiot? i samme sætning.

- ?Find et øde sted og byd hende på en dans til musikken af din egen nynnen?. Selvfølgelig. Og enhver pige med lidt omløb i hovedet slår straks til, når du foreslår at tage hende med til ?et øde sted?.

Andre geniale forslag i ?Cheap Dates to Make Her Feel Priceless? er at spå i hinandens håndflader, flyve drage og spille strippoker. Billigt er det i hvert fald.

10 gode grunde til at netdate

Del ud af dine bedste datingtips iDEBATTEN

ANNONCE
Del

Seneste nyt