Magasinet M!

Dating-kongen

Manden bag dating.dk, Morten Wagner, skriver i sin bog Datingkongen, at han har scoret omkring 500 kvinder. Vi har givet ham lov til at rable lidt...

Dating-kongen

1 "I 1998, da vi startede dating.dk, var piger slet ikke vant til at blive picked up via datingsites. Dengang skulle vi godkende alle billeder, der kom ind, så når en lækker pige oprettede en profil, skulle den forbi os først. Så skyndte jeg mig selvfølgelig at skrive til hende, inden jeg godkendte billedet, så alle kunne se, hvor lækker hun var. Og så sørgede jeg for at være helt bold, når jeg skrev til hende. Det fandt jeg hurtigt ud af, at piger godt kan lide. De har hørt de der romantiske historier 10.000 gange før, og de ved godt, det er løgn, når du siger, at du kun vil i seng med piger, der betyder noget for dig. Fyre, der siger tingene ligeud er anderledes. De udtråler styrke og er alfahanner. Det synes piger er spændende, og når det kommer til stykket, synes de også engangsknaldet med 'den mystiske mand' er fedt. Så sig til dem, hvis det erdet, du vil have."

2 "Jeg har engang siddet overfor en pige på en date, hvor jeg simpelthen bare sagde: 'Jeg er ikke noget for dig. Jeg ser tre-fire andre lige nu, og det gider du ikke.' Der gik vel ti minutter, før vi lå i sengen. Pigerne sætter pris på ærligheden, og at du ikke binder dem noget på ærmet."

3 "Det er vigtigt, at du gør det modsatte af, hvad dit instinkt fortæller dig. Min sidste kæreste, Julie Tolsgaard, som er en sindssyg flot pige, var jeg sammen med i to år. På vores date sagde hun: 'Du er jo sådan en, der ser to-tre piger af gangen. Jeg har også hørt, at du sender sms'er til hele din telefonbog, og så bare tager den første pige, der svarer, hvis du keder dig. Er det rigtigt?' Der måtte jeg jo svare, at det var meget værre end det, men ved du, hvad hun svarede? 'Jeg vidste, at jeg kunne få et straight svar fra dig.' Men så gik der selvfølgelig lige to-tre måneder, før jeg blev nødt til at prikke til hende, og jeg fik hende på krogen. Men instinktet siger, at du skal benægte den slags. Det skal du ikke."

4 "Jeg har kun prøvet en eller to gange, at det ikke er lykkedes mig at score en pige. Én gang sagde hun bare, at jeg simpelthen var for lav. Det skal man ikke lade sig slå ud af. Som Mike Tyson sagde om Evander Holyfield engang: 'Han er ikke større, end han kan ligge ned'. Så hvis en pige siger, at hun er for høj til dig, kan du svare det. Så er du ovenpå i forhold til hende. Det er fuldstændig ligemeget med tandpastasmil, muskler, penge og modellooks. Det eneste, der tæller, er attitude og kommunikation."

5 "Du skal aldrig komme i friendzone. Jeg har prøvet et par gange, hvor jeg har været forelsket i en pige, at jeg så hjalp hende med alt muligt. Kørte hende steder hen og malede for hende. Det skal man ikke. Det er ekstremt vigtigt, at man ikke kommer i den zone, for så er løbet kørt. Også fordi, du lige pludselig bliver needy og krævende. Du forventer, at du bliver betalt med sex for hjælpen. Det kan pigerne ikke lide. Så hvis du kan mærke, at du nærmer dig zonen, skal du stoppe op og fortælle hende, at du ikke er typen, der kommer i friendszone."

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt