Magasinet M!

Dating tutorial

En lille how to du ikke vil undvære.Det er blevet sværere at hive fat i den første og bedste ho i baren, prøveknalde hende og så derefter tage stilling til, om hun skal være mor til dine børn.
Dating tutorial
Lidt for mange mænd har tænkt "nej dét skal hun fandme ikke!" og nu skal det så gå ud over dig!

Inden du kan komme i kanen med hende, er du nemlig nødt til at date hende! Hun vil skam lære dig at kende. Du skal testes på alle leder og kanter som en anden forsøgsmonkey!

"MOTHER FUCKER" tænker du og det har du også god grund til...

For selvom du selvfølgelig er den vilde
Casanova, der ved liiige hvad hun vil elske, kommer du let til at føle dig som Bambi på isen, når du er nødt til at SNAKKE med hende først, inden du får lov til at gøre det ved hende...

Det er kilden til hovedpine hos mangt en mand, lige fra gamle stoddere til lækre drengerøve. Derfor får I nu, endda serveret på et guldfad: INDSIGT!!!

De oplysninger jeg kan dele med jer, er selvfølgelig bygget på min egen og mine veninders erfaring, men visse basis ting er altså bare ens hos 99 % af alle piger, og de sidste par stykker er bare nogle opfarende kællinger! Til de der skulle være i tvivl, er her tale om humor! Jeg betragter IKKE de piger der er uenige med mig, som opfarende kællinger. Ej joke, hvis jeg ikke betragtede dem som opfarende kællinger, ville jeg jo slet ikke føle grund til at påpege, at det var en joke...

Nå tilbage til emnet!

Jeg vil fra starten sige, at hvis det du gør i forvejen skaffer dig tilfredsstillende mængder af punani, så fortsæt som før, DON'T try to fix what is not broken!

Nå men lad os se at komme i gang.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE