Magasinet M!

Datingapp afslører, hvor folk helst tager hen på første date

Og fastfood er åbenbart ret populært

Hvis det langt om længe lykkes at matche med en sød pige på en datingapp, få en samtale i gang og rent faktisk få aftalt at mødes, skulle man tro, at de værste forhindringer var overstået. Men nej.. For hvad skal man egentlig lave på en første date? Selvom man har skrevet lidt frem og tilbage, ved man højst sandsynligt endnu ikke ret meget om hinandens præferencer. Så hvordan vælger man, hvor første møde skal foregå?

Folkene bag Clover, som er en datingapp, der endnu kun findes i USA, men som velsagtens kan sammenlignes med Tinder, har undersøgt, hvor deres brugere tager hen på deres første dates. Og her er den helt klare vinder Starbucks. Måske ikke overraskende taget i betragtning at kaffedates er ret populære, samt at enhver pige med respekt for sig selv skal igennem en god portion pumpkin spice latte, inden den ryger af menukortet igen, men alligevel ser jeg ikke ligefrem Starbucks som det mest hyggelige sted. Kaffen er jeg helt med på - men måske kunne man finde et sted at drikke den kaffe, hvor omgivelser også var lidt mere hyggelige.

Alligevel er førstepladsen ikke nær som overraskende som de næste: Det er nemlig fastfood restauranter. Og selvom jeg hverken er fint på den, eller nogensinde lader en mulighed for at spise fritter passere, så kan det godt være, jeg lige ville tænke mig om en ekstra gang, hvis jeg blev inviteret på en første date på McD. 

Medmindre det var efter en bytur, og det eneste rigtige kl. 6 om morgenen netop ér McD, men det er en helt anden snak..

Hvor synes du, at en første date skal foregå? 

ANNONCE
Datingapp afslører, hvor folk helst tager hen på første date
Del

Seneste nyt

ANNONCE