Magasinet M!

Dave Bautista er blevet super trimmet: "Det her er det tyndeste, jeg har været, siden jeg var 19 år"

Muskelbundtet har ændret statur.

Dave Bautista, tidligere kendt som en af WWE's mest frygtede kæmpere og nu en international skuespillerstjerne, har overrasket sine fans med en markant ændring i sin fysik det seneste års tid.

I sin nyeste rolle som en aldrende lejemorder i filmen The Killer's Game har Bautista tabt hele 25 kg – og viser sig nu i en form, der minder om hans ungdomsår.

Bautista, der i mange år har været synonym med en massivt muskuløs krop, udtalte i et interview med blandt andre YouTuber Chris Van Vliet: "Jeg er ved at blive supertrimmet. Dette er nok den letteste, jeg har været, siden jeg var 19 år gammel." 

Den 55-årige skuespiller begyndte sin vægttabsrejse efter optagelserne til M. Night Shyamalans thriller Knock at the Cabin i 2022. Han afslører, at han nu vejer cirka 109 kg, hvilket er en betydelig reduktion fra hans tidligere vægt på op til ca. 168 kg. 

Bautista er kendt for sin imponerende fysik, som har været en central del af hans karriere, både i wrestling og i filmverdenen. Fra hans debut i WWE, hvor han hurtigt blev en af sportens største stjerner, til hans succes som skuespiller med roller i Guardians of the Galaxy og Dune, har hans muskuløse udseende været hans varemærke.

Men nu ser vi en ny side af Bautista. Hans nyeste udseende blev tydeligt på den røde løber ved Toronto Film Festival den 6. september, hvor han deltog i premieren på The Last Showgirl. Denne ændring i hans fysiske fremtoning markerer en bemærkelsesværdig tilpasning til hans nyeste rolle og hans fortsatte udvikling som skuespiller.

Bautista har tidligere delt et nostalgisk tilbageblik på sin ungdom, hvor han postede et billede af sig selv som 16-årig, før han havde fået de mange tatoveringer, der nu pryder hans krop. Dette billede står i skarp kontrast til hans nuværende udseende, fyldt med symbolik og minder fra hans turbulente barndom i Washington, DC, hvor han oplevede betydelige udfordringer og vanskeligheder.

Han har flere gange udtalt, at han ikke ønsker, at hans eftermæle skal være 'den store fyr fra Guardians of the Galaxy', så nu er tiden kommet til at se Bautista fra sine mange andre talenter!

Du kan se hans transformation på hans Instagram - og herunder;

ANNONCE
Del

Seneste nyt