Magasinet M!

Dave Bautista var fallit og smidt på porten, inden Drax-rollen reddede hans karriere

Huset var på tvangsauktion og lommerne var tomme.

Dave Bautista, den tidligere pro-wrestler, er på nogle få år blevet en verdensstjerne, der har medvirket i utallige storfilm.

Men selvom hans karriere i WWE-universet var fyldt med stjernedrømme og popularitet, så var mellemperioden mellem wrestling og skuespillet tæt på at erklære Bautista personlig konkurs. 

I et interview afslører Bautista, at han var fallit og 'havde ikke en rød reje', inden Marvel Studios tilbød ham rollen som Drax The Destroyer i Guardians of the Galaxy.

Han tog en chance ved at tage springet væk fra wrestling og skuespillet. 

"Inden jeg fik rollen som Drax, havde jeg nærmest ikke arbejdet i 3 år - jeg kunne have gået tilbage til wrestling med halen mellem benene, men så ville jeg bare være fanget det samme sted, jeg ikke kunne komme videre fra. Jeg tog en chance."

Hvortil han fortsætter:

"Så da jeg blev castet til Drax, var jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg ikke blot var fallit, men mit hus fra tvangslukket. Jeg solgte alle mine ting - alle de ting, jeg opnåede som wrestler. Jeg havde problemer med skat. Jeg var bare forvildet i alle ting."

Drax åbnede ikke bare nye døre for karrieren - men også for hans livssyn.

"Det ændrede hele min livsbane. Jeg fik et bedre liv, jeg blev mere succesfuld. Dte var surrealistisk. For få år før denne succes, lånte jeg penge fra folk til at betale husleje og til mad. Lånte penge til at betale mine børns julegaver. Det ændrede mit liv. Det gav mig et liv."

Stærk historie - som bare lige gør Guardians-universet endnu federe!

Heldigvis har Bautista siden da haft stor succes med mange genrer - sci-fi i Blade Runner 2049 såvel som komediefilm med Stuber. Og så er han snart biografaktuel i Dune. 

ANNONCE
Dave Bautista var fallit og smidt på porten, inden Drax-rollen reddede hans karriere
Del

Seneste nyt

ANNONCE