Magasinet M!

David Harbour har gennemgået en intens 10-ugers træning til rollen som Hellboy

Fra dadbod til Hellboy

David Harbour har gennemgået en intens 10-ugers træning til rollen som Hellboy

David Harbour fik for alvor sit mainstream-gennembrud som Sherif Jim Hopper i Stranger Things, en rolle, hvori han sporter den altid populære dad-body. Men det er en form, der ikke helt går i et med hans næste store rolle, som den nye inkarnation af Hellboy.

Harbour afløser Ron Pearlman i filmen Hellboy: Rise of The Blood Queen, der udkommer i 2018, og han var nødt til at blive klar til rollen ekstremt hurtigt. Og for at smide silhoutten fra den kæderygende sherif, har han gennemgået en 10-ugers Hellboy Boot Camp, med hjælp fra træneren Don Saladino, der blandt andet har arbejdet med Ryan Reynolds og Scarlett Johansson.

Hans program har være meget Crossfit-inspireret og det indebærer blandt andet kettlebells, medicin-bolde, vægtslæder og andre tunge instrumenter. Se ham slide i det, i videoen her:

Harbour fortæller, via trænerens hjemmeside, at han praktisk talt aldrig har været i fantastisk form:

"Jeg var en buttet knægt da jeg voksede op. Da jeg var færdig med college, fik jeg min første rolle i et teater - en rolle som jeg kom i nogenlunde for til, men siden da, har jeg bare ladet det stå til. Så fra jeg var 26 år og til omkring nu, har jeg ikke rigtigt trænet overhovedet."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce