Magasinet M!

DC's Swamp Thing serie bliver aflyst efter første afsnit!

Den sumpede antihelt bliver smidt tilbage i mosen

DC har ikke ubetinget held med deres helte og karakterer. Og selvom det er deres filmunivers, der har lidt mest under dette (Justice League, anyone?) er deres tv-serie univers heller ikke fejlfrit. 

DC Universe der blandt andet har opfostret forholdsvis populære serier som Arrow, The Flash, Supergirl og DC's Legends of Tomorrow, forsøgte sig nemlig med at lave endnu et hit - baseret på den lidt specielle Swamp Thing. 

Se traileren her. 

ANNONCE
DC's Swamp Thing serie bliver aflyst efter første afsnit!

Serien der indtil videre kun har afsløret første afsnit, er nemlig allerede blevet aflyst - og det betyder, at der kun kommer en sæson af serien. 

Serien fik øksen, da teleselskabet opkøbte Time Warner, som åbenbart har andre planer med franchiset. 

På Twitter lyder det dog til, at der også har været mere politik indblandet i sagen. Staten North Carolina, skulle nemlig have lovet produktionsselskabet en skatterabat på 40 millioner dollars, som den på grund af en fejl i papirarbejdet alligevel ikke kan levere. Skatterabatten udgjorde en betydelig del af produktionsbudgettet for første sæson af serien, der er estimeret til 80 millioner dollars i produktionsomkostninger, og derfor bliver serien altså for dyr at forsætte. 

Tough luck DC. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt