Magasinet M!

De 10 bedste Honest Trailers

YouTube har meget mere at byde på end kattevideoer. Så næste gang du mangler en overspringshandling, så anbefaler vi Honest Trailers. Vi har samlet de 10 bedste.

De 10 bedste Honest Trailers

Du har, ligesom os, sikkert set alle de sjove kattevideoer på YouTube. Den nysende panda får måske lige et ekstra kig en gang i mellem, og Catch me outside, how bout dat er da bestemt også det seneste helt store skrig, når det kommer til sjove videoer på nettet. Men underholdningssiden Screen Junkies har virkelig knækket koden for, hvordan man laver helt igennem geniale YouTube-videoer.

1) Game of Thrones

"IT'S KIND OF LIKE A HISTORY TEST, BUT WITH DRAGONS? AND BOOOOBS."

Fra litteraturens største seriemorder kommer Game of Thrones! Vær klar til at se showet, der har sine seere på kanten af sædet, og som man bliver ved med at se, selvom man gang på gang mister sine yndlingskarakterer. Fyldt med vold, incest, mordforsøg på børn, hovedafhugninger og mere incest.. Og det er bare i det første afsnit alene!

ANNONCE

2) Ringenes Herre

EN 11 TIMERS LANG TURISMEREKLAME FOR NEW ZEALAND

Fyldt med gåture, flere gåture, bjergbestigninger og flere gåture. Følg Frodo og hans små venner kæmpe kampen mod ringen, der gør absolut intet andet end at forvandle dig til en crack-addict med et seriøst problem.

3) Deadpool (feat. Deadpool)

FUCK!

Den mest succesfulde superheltefilm fra FOX, der aldrig ville være blevet lavet, hvis det ikke havde været for en hævngerrig PA'er, der leakede testmateriale fra indspilningerne. Resultatet? Internettet tvang stort set produktionsselskabet til at lave filmen færdig. Med eksklusivt besøg fra Deadpool. Ægte meta!

ANNONCE

4) The Wolf of Wall Street

LEONARDO NOOSCARO

Fra den legendariske instruktør Martin Scorsese bag den der film med Leonardo DiCaprio. Og den der anden film med Leonardo DiCaprio. Og alle de andre film med Leonardo DiCaprio kommer The Wolf of Wall Street med? Leonardo DiCaprio!

5) The Dark Knight Rises

DEN OBLIGATORISKE FINALE, DER ÅBENLYST PEAKEDE MED JOKEREN

Den ikoniske Bruce Wayne, der af en eller anden grund vælger at surmule i mere end otte år, fordi hans næsten-agtige-kæreste dør. Vær klar til en tre timer lang Batman-film, hvor Batman kun dukker op i cirka 43 minutter.

ANNONCE

6) The Notebook

LIGEGYLDIGT HVOR MEGET I ELSKER HINANDEN, SÅ VIL I BEGGE BLIVE GAMLE OG DØ

Fra tudeforfatteren Nicholas Sparks kommer den tidsløse romance, der var med til at give millioner af tøser helt urimeligt usandsynlige forventninger til deres parforhold. Filmen, der er så uforklarligt populær, vil stensikkert resultere i, at din kæreste spørger dig, hvorfor du ikke er lidt mere som Ryan Gosling.

ANNONCE

7) Twilight

BASERET PÅ BØGERNE AF DEN MEST TALENTLØSE FORFATTER NOGENSINDE

Historien om den unge og fuldstændigt udtryksløse teenager Bella, der falder pladask for verdenshistoriens mest svansede vampyr. Robert Patinson aka Shovel Face brillerer i at stirre intenst på Kirsten Stewart, der stirrer intenst tilbage på ham. Men i virkeligheden er det hele bare en stor metafor for afholdenhed. Det er sandt. Slå det op. Mormon all the way.

ANNONCE

8) Aladdin

FILMEN, DER ALDRIG VILLE VÆRE BLIVE LAVET I DAG

Den klassiske fortælling om den unge Aladdin, der lever i byen Acrabar i et gammelt arabisk land underlagt streng sharia-lov, og med den smukke Jasmine, der ikke gider at være prinsesse, lige indtil hun møder den hjemløse kæmpeløgner Aladdin. Meeen er filmens egentlige stjerne ikke Robin Williams?

ANNONCE

9) Interstellar

FRA INSTRUKTØREN, DER KAN LAVE LIGE, HVAD FANDEN HAN HAR LYST TIL TAKKET VÆRE THE DARK KNIGHT

Interstellar: Filmen alle respekterede for at være original, gennemført og ambitiøs, men som også fik folk til at spørge: "Hvad laver han egentlig inde i en rum-bogreol?" Matthew McConaughey spiller stort set sig selv i historien om.. Ja.. Øhh.. Noget med rum og tid. Og korn! Og dumme analogier, så publikum har en chance for at følge med.

ANNONCE

10) The Revenant

MED OSCAR-VINDER LEONARDO DICAPRIO. AHHHH?.

Fra Leonardo DiCaprio og ikke-Martin Scorsese kommer filmen med de helt fantastisk kedelige naturscener, der langt om længe var med til at sikre hovedrolleindehaveren den forbandede Oscar. DiCaprio kravler og savler sig til succes, mens Tom Hardy mumler løs som aldrig før i filmen fyldt med episke scener, der kun er en lille kendingsmelodi væk fra et være et klasseafsnit af Jackass.

ANNONCE

Leveret af KULTBOX.dk.

Del

Seneste nyt

ANNONCE