Magasinet M!

De 10 bedste sites til Black Friday

Det amerikanske koncept 'Black Friday' starter ved midnat den 25. november, hvor netbutikker i Danmark giver op til 80 procents rabat på alt fra elektronik til tøj. Her er de 10 sites med de fedeste tilbud ifølge os.

Hvad er Black Friday?

Den 25. november er det Black Friday i Danmark og rundt omkring på forskellige sites bliver forbrugerne anbefalet at være fuldstændig klar til at købe på dagen, så man ikke kommer for sent ud - for der bliver kamp til stregen!

Black Friday stammer fra USA og fejres hvert år dagen efter Thanksgiving. Her kickstarter butikker - især netbutikker - julehandlen med vanvittige rabatter. Traditionen kom til Danmark i 2013, og her tre år efter er det en af årets absolut største salgsdage.

Vi har samlet 10 sites med mode, køkkenudstyr og elektronik, du skal tjekke, hvis du vil have nogle fede rabatter.

De 10 bedste sider til Black Friday:

Coolshop

Sidste år var der op til 70 procent på spil & konsoller og op til 55 procent på al elektronik. Her kunne du bl.a. finde Playstation, Nintendo og lir fra Apple og Bose. Coolshop har et hav af fede spil til alle typer konsoller, hvis du skal have nogle spil til vinteren, så er det her du skal finde dem.

Besøg siden her

CDON

På CDON.com kan du finde sindssyge priser på alt fra spil, film og hjemmeelektronik. På hjemmesiden siger de selv, at det bliver den største Black Friday nogensinde hos CDON.com. Så vi er ret sikre på, at de får nogle vilde tilbud, som vi simpelthen ikke må gå glip af.

Besøg siden her

ANNONCE
De 10 bedste sites til Black Friday

Elgiganten

Elgiganten er altid oppe på beatet til Black Friday, og sidste år havde de nogle ret vilde tilbud. De gav store rabatter på alle former for elektronik, og mon ikke de også gør det i år - det er vi næsten sikre på. De endelige rabatter hos Elgiganten bliver først offentliggjort den 25. november kl. 00.00, så her må vi vente lidt i spænding!

Besøg siden her

Makalay

Makalay har stærke tilbud på specielt høretelefoner fra bl.a. Coloud, Urbanears og Mashall. Sidste år havde de op til 70 procent på udvalgte varer, og mon ikke de har nogle gode tilbud til os i år også?

Besøg siden her

ANNONCE
De 10 bedste sites til Black Friday

Imerco

Imerco har tilbud på over 4.500 varer inden for boligindretning, personlig pleje og køkkenudstyr, og du kan spare op til 77 procent på udvalgte varer. Hvis ikke det er til dig selv, så kan du da få klaret kærestens julegave her - det er smart (og billigere).

Besøg siden her

WhiteAway

Du kan finde ALT til køkkenet her, og det giver gode point hos kæresten. Her kan du finde hårdehvidevarer og køkkentilbehør fra bl.a. KitchenAid, Siemens og Miele. Sidste år havde de gratis og lynhurtig levering, så mon ikke de disker op med det samme i år. På Black Friday sidste år kunne man spare mellem 10-40 procent på alt.

Besøg siden her

ANNONCE
De 10 bedste sites til Black Friday

Mytrendyphone

Mytrendyphone sælger alt tilbehør til din telefon, som indebærer løbecovers til din iPhone og headphones. Der blev givet op til 50 procent rabat sidste år.

Besøg siden her

Boozt.com

Boozt.com er en online tøjbutik med et stort sortiment af herretøj, og sidste år gav de op til 50 procent rabat.

Besøg siden her

ANNONCE
De 10 bedste sites til Black Friday

Sportsmaster

Det er en af Danmarks største sportsbutikker, og de har ekstremt gode tilbud på dagen. Eller... det havde de i hvert fald sidste år, hvor de kørte med stærke priser på bl.a. sportsudstyr. Udover det kunne man få 25 procent på udvalgte varer.

Besøg siden her

ASOS

ASOS er en kæmpe online fashionbutik, og i anledning af Black Friday tilbød de sidste år 20 % på alle deres varer, og udvalget er enormt. I år har de løftet sløret en lille smule, for hvilke tilbud de kører med, og det er bl.a. 50 procent på udvalgte jakkesæt. Så kan vi altså godt købe nytårshabitten!

Besøg siden her 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE