Magasinet M!

De 10 lækreste herreure lige nu

Ved du ikke, hvad du skal ønske dig i julegave? Her er vores bud på de lækreste armbåndsure - med alt fra rumfarts- og piloture til det sejeste dykkerur og uret, der selv kan stille tiden

De 10 lækreste herreure lige nu
Uret, der selv stiller tiden

Uanset hvor i verden du befinder dig, er du godt hjulpet med dette lækre smartwatch fra Casios Edifice-serie. Via en app til din telefon og vores kære ven Bluetooth synkroniserer uret med din smartphone og indstiller sig til lokal tid på et splitsekund.

Bluetooth giver dig samtidig adgang til en ekstra tidszone, til indstilling af alarm og en praktisk og let betjent telefon-søgefunktion, som du kan bruge, hvis din mobil er forsvundet. Ret smart.

Udover smartwatch-teknologi byder uret også på andre fede funktioner som miljøvenlig solenergi, neo-display, 24 timers stopur, gennemsnitsfart, e-mail-indikator, flyfunktion og vandtæthed helt ned til 100 meters dybde. 

Pris: 3.598 kr.

ANNONCE
De 10 lækreste herreure lige nu
Præcision á la rumfart

Det 100 år gamle amerikanske urfirma, Bulova, der er kendt for at levere måleinstrumenter til den amerikanske rumfart og ekstremt præcise urværker, kan også lave flot design.

Marine Star-modellen er designet i en sej kombination af elegant rosa guld og rå sorte kontraster - og så en cool ikke-fornem gummirem. Hele molevitten er vandtæt helt ned til 100 meter.

Marine Star, Bulova 3.850 kr. 

ANNONCE
De 10 lækreste herreure lige nu
Er du til cool og farverigt?

I Bulovas Marine Star-serie er der også modeller til dig, der går efter det mere sporty udtryk. For eksempel den her sjove stål og gummimodel, der har automatisk værk og drejekrans. Det er selvfølgelig også vandtæt til 200 meters dybde.

Marine Star, Bulova 4.650,- 

ANNONCE
De 10 lækreste herreure lige nu
Amerikansk coolness

Park Hill-modellen fra Gant Time er godt på vej til at blive et klassisk ikon. Måske skyldes det den håndlavede urkasse, de elegante og stramme linjer i designet - og så et urværk med høj præcision.

Den nyeste model i kollektionen har en ekstra stor diameter på hele 44 mm og er et flot statement på dit håndled.  

Park Hill II Day-Date, Gant Time 2.090 kr.

ANNONCE
De 10 lækreste herreure lige nu
Råt og sporty schweizerur

Swiss Military Hanowa er et af de mest anerkendte schweiziske urmærker. De er kendt for at levere førsteklasses håndværk, stærke funktioner i et sporty design - og ikke mindst militær præcision. 

Immersion-modellen er lækker og rå i stål med en superfed petroleumsblå urskive og krans. Udover stopursfunktion har uret også ridsebeskyttet safirglas, og så er det vandtæt til 100 meters dybde.

Immersion, Swiss Military 4.600 kr.

ANNONCE
De 10 lækreste herreure lige nu
Den stilsikre øko-fugl

Falken er et strømlinet ur, der er inspireret af den svenske rovfugl med samme navn. Designet er helt enkelt og lækkert, og særligt fint er mini-skiven Falkeye, der viser sekunder nederst på urskiven. Læderremmen er fremstillet af økologisk læder på det svenske garveri Tärnsjö, der ligger ved Stockholm. 

Uret fås i tre udgaver. Pink guld med hvid skive og gyldenbrunt læder. Stål med hvid skive og sort læder. Og så i en koksgrå med gylden læderrem. Den her model går superfint til jakkesættet!

Falken, Triwa 1395 kr.

ANNONCE
De 10 lækreste herreure lige nu
En dykkerdrøm af et ur

Oris' nye Divers Sixty-Five dykkerur i retrolook er opdateret med det mest avancerede teknik indenfor dykkerure og er i det hele taget megasejt.

Urkassen er fremstillet af rustfrit stål. Det vintageinspirerede boble-formede glas er udstyret med en såkaldt anti-refleks-coating på indersiden, der reducerer genskin. Og så er det vildt fedt at se på.

Divers Sixty-Five, Oris 15.000 kr.

ANNONCE
De 10 lækreste herreure lige nu
Uret du kan hoppe på

Mudmaster, hedder denne virkelig robuste model fra Casios G-Shock-serie, som er til dig, der godt kan lide at løbe lidt stærkere end alle andre! Og slå kolbøtter samtidig!

Ved hjælp af ny teknologi og et specialudviklet system med dobbeltpakninger ved alle samlinger er modellen nemlig eftersigende i stand til at modstå selv det allerfineste sand, mudder og støv, og den er derfor perfekt til arbejde, træning eller andre vilde aktiviteter i din hverdag. Udover ekstrem hårdførhed har uret også funktioner som barometer, termometer, højdemåler, digital kompas, radiostyring og solenergi - og meget mere!

Mudmaster G-Shock, Casio 7.998 kr.

ANNONCE
De 10 lækreste herreure lige nu
Uret, din kæreste ikke må stjæle

Svenske Daniel Wellington er blevet verdenskendt på rekordtid for deres slanke og raffinerede ure, der passer til næsten alt.

Men mange af os har svært ved at have vores DW-ur i fred for kæresterne, fordi de er så vilde med det! Derfor er det ekstra fedt, at der nu er kommet en ny model, der KUN er for os mænd.

Modellen hedder Dapper, den er større og skiller sig i øvrigt ud fra den klassiske kollektion ved at være forsynet med dato, safirblå visere, reliefskive og romertal. Det er pivlækkert!

Dapper, Daniel Wellington 1995 kr.

ANNONCE
De 10 lækreste herreure lige nu
Megaluksus pilotur til feinschmeckeren

Det familieejede schweiziske urfirma Raymond Weil står bag dette superblærede ur, Freelancer Piper - uret har sit navn, fordi det er inspireret af grundlæggerens fly. Uret er lavet i titanium med lækker blød skindrem, markante visere og masser af fede detaljer.

Urkassen har en cool børstet overflade, der gør, at det trods sin luksusklasse ikke ser prangende ud. Inspirationen fra flyet er bevidst underspillet og ligger i GMT-viseren, der er designet til at ligne nålen på flyets interne kompas, og så er time- og minutviserne formet som Piperens propelblade.

Uret her er en limiteret model begrænset til 1500 styk på verdensplan, og så leveres det ovenikøbet i en særlig gaveboks sammen med en model af Piper-flyet. Hvabehar? 

Freelancer Piper, Raymond Weil 32.900 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt