Magasinet M!

De 10 lækreste piger i sport

De vil helst være kendt for deres sport, men det er altså voldsomt svært ikke at lægge mærke til, at de også er virkelig smukke. Her er verdens ti smukkeste kvindelige sportsudøvere lige nu.

De 10 lækreste piger i sport

TV-STJERNEN

Alana Blanchard, USA

Sportsgren: Surfing
Sportsevner: 6/6

Blanchard er ikke blot en vanvittig dygtig surfer, men også noget af en tv-personlighed. Hun har sit eget realityshow, Surfer Girl, som følger hendes karriere som surfer og model i hjembyen Kauai på Hawaii. Hun designer også bikinier ved siden af sportskarrieren - og præsenterer dem meget gerne selv.

 

ANNONCE
De 10 lækreste piger i sport

DANSEMUSEN

Michelle Jenneke, Australien

Sportsgren: Hækkeløb
Sportsevner: 3/6

Michelle blev et viralt fænomen, da en video af hendes opvarmningsdans til et hækkeløb gik verden rundt i 2012. Med god grund. For man skal lede længe efter en mere nuttet pige, der smiler sødt og vrikker med numsen i forbindelse med sport. Hun er heller ikke helt ueffen til hækkeløb, hvor hun vandt Junior-VM i 2012. 

ANNONCE
De 10 lækreste piger i sport

FAIRWAY-DRONNINGEN

Paula Creamer, USA

Sportsgren: Golf
Sportsevner: 4/6

Paula med det lidt lumre efternavn har været professionel på den kvindelige udgave af PGA-touren siden 2004. I dag vækker mindst lige så meget opmærksomhed blandt hullerne på golfbanen for sit dejlige ydre som for sine lange slag. Hun har vundet US Open i 2010 og blandet sig i toppen af British Open to gange.

ANNONCE
De 10 lækreste piger i sport

MISS MESSI

Alex Morgan, USA

Sportsgren: Fodbold
Sportsevner: 6/6

Den californiske fodboldbabe har allerede spillet 70 kampe for det amerikanske landshold - og såmænd prikket 90 bolde i rusen. Nu bliver der - bevares - scoret lidt flere mål i kvindefodbold end herreditto, men den smukke angriber bliver regnet som en af verdens bedste spillere blandt det feminine køn.

ANNONCE
De 10 lækreste piger i sport

KØLLESVINGEREN

Blair O'Neal, USA

Sportsgren: Golf
Sportsevner: 2/6 

Hvis du tilfældigvis skulle få lyst til at se mere til Blair, burde du lægge vejen forbi hendes hjemmeside blaironeal.com. Her præsenterer hun sig som golfspiller og model - og der er da også et væld af billeder, som ikke umiddelbart har noget med golf at gøre. Hun mangler stadig store turneringssejre på cv'et, men til gengæld har hun vundet flere konkurrencer for længste drive.

ANNONCE
De 10 lækreste piger i sport

LANGLEMMET DUNKER

Antonija Misura, Kroatien

Sportsgren: Basketball
Sportsevner: 4/6

178 centimeter blond skønhed. Kroaten har længe været en del af hjemlandets landshold, men i udlandet er hun mest kendt for sine toppræstationer i adskillige afstemninger om de smukkeste kvinder i sport. Hun er netop blevet udlandsprof i Toulouse i Frankrig, så det er det hold, du skal kigge efter, hvis du vil finde hende på Eurosport. Ellers kan du nøjes med Google i første omgang.

ANNONCE
De 10 lækreste piger i sport

SILD I VANDET

Anastasia Ashley, USA

Sportsgren: Surfing
Sportsevner: 5/6

Når man vokser op på Oahu, Hawaii og i det sydlige Californien er det næsten naturligt, at man bliver surfer. Anastasia Ashley er da også en af USA's allerbedste på brættet. Hun er desuden kendt for at være noget af en personlighed med masser af skøre indfald. Og så er hun ret glad for at blive fotograferet i bikini. Heldigvis.

ANNONCE
De 10 lækreste piger i sport

KÆR KETSJER-SVINGER

Eugenie Bouchard, Canada

Sportsgren: Tennis
Sportsevner: 4/6

Canada er ikke kendt for at producere dygtige tennisspillere, og Eugenie blev da ogå den første canadier til at vinde en grand slam, da hun vandt finalen i Wimbledon for juniorer i 2012. Hun har også hurtigt formået at tage skridtet op i de voksnes rækker, hvor det blev til en semifinaleplads ved Australian Open i år. Det er dog ikke den eneste grund til, at der bliver lagt mærke til hende. Hun er for længst blevet kåret som Wozniackis hårdeste konkurrent. Som yndlingsbabe altså.

ANNONCE
De 10 lækreste piger i sport

SYDAMERIKANSK OG SEXET

Leryn Franco, Paraguay

Sportsgren: Spydkast
Sportsevner: 1/6 

Leryn Franco er dette felts ældste deltager, men bestemt ikke den mindst sexede. Den paraguyanske skønhed blev kåret til OL's lækreste atlet i 2008 og er stadig hot. Hvis man kigger på de andre spydkastere, er det dog også ret tydeligt, at Leryn Franco prioriterer udseendet frem for resultaterne - og hun har da også klaret sig væsentligt bedre i skønhedskonkurrencer end på atletikbanen.

 

ANNONCE
De 10 lækreste piger i sport

NUTTET NETSPILLER

Ana Ivanovic, Serbien

Sportsgren: Tennis
Sportsevner: 5/6

Den langlemmede serber har været med i tennistoppen siden 2003, hvor hun blev professionel. Udover at charmere tilskuerne med sit søde smil, har hun imponeret dem med sit spil, der har givet hende 12 sejre på WTA-touren. Heriblandt en enkelt grand slam. Hun har tjent over 11 millioner dollar i præmiepenge.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE