Magasinet M!

De 10 største sexfejl

M!s kvindelige sexskribent afslører her 10 no-go's under sex - også nogle, du garanteret ikke kendte i forvejen.De 10 største sexfejl

1. Du kysser for lidt, mens du knalder
Vi ved godt, at mænd har ry for at være dårlige til multitasking, men prøv alligevel at kysse hende lidt mere, mens I har sex. "Han kyssede mig næsten hele tiden, mens vi gjorde det!" er en af de største komplimenter, hun kan give dig, når hun taler med sine veninder.

2. Du er for forsigtig
Hvis I allerede er nøgne, er der en rigtig god chance for, at hun er rigtig vild med dig, og at hun godt ved, du ikke er massemorder eller en creepy pervert. Og selvom vi elsker jer for at være søde og forstående, er det altså meget rart at blive revet rundt engang imellem. Bare tag ordentligt fat. Vi går ikke i stykker, og vi skal nok sige til, hvis det bliver for meget.

3. Du guider hende for lidt
Nej, det er ikke god stil at presse banditten ned i halsen på hende uden varsel. Men det ved du også godt, ikke? Dermed ikke sagt, at du skal være høflig grænsende til det selvudslettende. Du kan sagtens slippe af sted med et fast greb i nakkehåret og en kyndig hånd, der guider hende til hvor hårdt og hvor hurtigt, du kan lide det.

4. Du tror, du ved, hvad hun vil have
Mennesket er et vanedyr. Det ved vi alle. Og når vi på forhånd ved, at noget virker, er det svært ikke at gøre det igen. Og igen. Og igen. Især når det gælder sex, for alene tanken om at gøre noget, hun ikke kan lide, eller som du ikke kan finde ud af, kan afholde selv den mest muntre sexløve fra at eksperimentere. Det er dumt. For rutinesex er nogenlunde lige så inspirerende som at sidde og se maling tørre på en væg. Så uanset om du er kongen til at labbe snegl, skal du variere dine moves. Ikke hver gang eller hvert femte minut, men indimellem.

ANNONCE
De 10 største sexfejl

5. Du bliver ved alt for længe
Kun 25 % af alle kvinder kan få orgasme ved regulært samleje - altså diller i dillerkone-action. For de resterende 75 % er det meget vigtigere, hvor dygtig og villig du er med din tunge og dine fingre, end hvor længe du kan banke løs i hende. Faktisk kan det ende med at blive temmelig ubehageligt, hvis du er en af dem, der kan blive ved og ved og ved og ved. Det er tusind gange federe med en fyr, der kommer efter ti minutter, fordi han er supertændt, frem for én, der knalder løs på 45. minut, fordi han ligger og tænker på fodboldresultater og aktier.

6. Du tror på hende, når hun siger, at det er lige meget, om hun kommer
Tro os: Det er ikke lige meget! Hun er bare for usikker til at forlange, at du gør arbejdet færdigt. Mange kvinder er bange for, at de er for lang tid om at komme og at de er for besværlige, og derfor siger de ting som: "Man kan godt have sex uden at komme." Det kan man selvfølgelig også, men det er da tusind gange federe, når det ender med et ordentligt brag af en orgasme. Det synes du jo også selv.

7. Du taler for lidt under sex
Nej, selvfølgelig skal du ikke ligge og rable løs om alt muligt, og du behøver heller ikke kommentere alt, hvad hun gør, som om hun var en Superliga-kamp, men det er meget, meget opmuntrende med et "Jeg elsker, når du gør sådan med tungen" eller "Du er så fræk, når du rider mig" i ny og næ. Det handler om at bekræfte hende i, at det, hun gør, er rigtig godt, og at du lægger mærke til og sætter pris på hendes anstrengelser.

ANNONCE
De 10 største sexfejl

8. Du stikker!
Skægstubbe kan være et super-turn-on, men mest på afstand. Skægstubbe er ikke et turn-on, når de bliver presset hårdt mod vores hageparti, læber og kinder, og skægstubbe er på ingen måde et turn-on i de nedre regioner. Så hvis du har skægstubbe, skal du endelig ikke barbere dem af, men i stedet øve dig i at kysse og slikke uden at rive hendes sarte pigehud i stykker af det.

9. I har sex det samme sted og på samme tidspunkt hver gang
Sengen inden sengetid må siges at være en favorit over hele kloden, og det er der intet galt i. Men der er mange fordele ved at variere dét tema. Du skal ikke snige dig ind på hende som en liderlig ninja, men man skal aldrig underkende overraskelsesmomentet i at få en lang, lækker krammer bagfra, mens man står midt i opvasken. Eller hvis du kommer uanmeldt forbi hendes arbejde i frokostpausen og spørger, om hun skal have en quickie på wc'et. Og hvad med morgenerne? Der er mange, der ikke aner, hvor dejligt det er, fordi de tror, de er for trætte. Og resten af dagen bliver bare så meget bedre, fordi I har knaldet den i gang.

10. Du glemmer at være romantisk
Her mener vi: Blomster, champagne, små sedler i lommen med kærlighedserklæringer, en sød sms midt på dagen, en kop kaffe på sengen om morgenen, at blive kløet på ryggen, at få en lang bamsekrammer, når vi mindst venter det og at blive nusset i søvn, mens du læser godnathistorie. Husker du på det hele tiden, vil du ikke alene få mere sex - du får også bedre sex.

ANNONCE
Del

Seneste nyt