Magasinet M!

De 5 bedste (og 5 værste) måder at sove sammen på som par

Der er de rigtig gode måder at sove sammen på som kærester. Men der findes også de måder, der giver en ulidelig søvn.

De 5 bedste (og 5 værste) måder at sove sammen på som par

Sengen er menneskets bedste ven. Sådan er det bare. For uden dén får vi svært ved at få den uundværlige skønhedssøvn (nej, det er ikke kun piger, der bliver grimme uden nok søvn), der holder rynker og rande under øjnene væk, ligesom hvidløg gør med en vampyr.

Men søvnen bliver langt fra altid så dyb og dejlig, som vi havde håbet på. Det skyldes, at vi sover sammen med kæresten. Det er jo ikke, fordi vi ikke kan lide hende eller ikke vil sove sammen med hende. Men det ender altid bare med, at man ligger krøllet sammen som en daggammel karklud eller ligger halvt nede på gulvet, fordi man ikke kan finde den rigtige position med partneren ved sin side. Desuden kender vi vist alle sammen det med, at kæresten tilfældigvis får snuppet ens dyne i nattens mulm og mørke.

Men måske har vi løsningen på parforholdets søvnproblemer. Faktisk er det sitet Swimmingly, der har den løsning. De har nemlig illustreret 10 perfekte og dårlige sove-positioner, som par bør være opmærksomme på, når de lægger sig til at sove sammen.

Tjek dem ud i galleriet herunder. Personligt er vores favorit 'The barely there' (jeg er der knap nok, red.). Den er god i den klæbrige sommervarme, skulle vi hilse at sige.

ANNONCE
De 5 bedste (og 5 værste) måder at sove sammen på som par
'Skeen' - 'Medusa'

Klassikeren til venstre er ikke til at komme udenom. Her kan ingen af parterne brokke sig (med mindre noget buler voldsomt mod nogens numse mod nogens vilje..). 'Medusaen' er en pestilens. For så kan vi mænd ikke snorke i fred med alt den garn i snudeskaftet.  

De 5 bedste (og 5 værste) måder at sove sammen på som par
'Krogen' - 'Hovedlåsen'

'Krogen' er hyggelig og rar. Dels, fordi man kan putte på hinandens bryst, og dels fordi man slipper for at lugte til den andens dårlige ånde i søvne. 'Hovedlåsen' er på alle tænkelige måder en dårlig idé. Med mindre du vil øve dine bryder-greb. Men det bliver kæresten nok ikke glad for.

ANNONCE
De 5 bedste (og 5 værste) måder at sove sammen på som par
'Den Kolde Fusion' - 'Kvælerslangen'

'Den Kolde Fusion' er et glimrende valg til de frysende vinter-måneder. Så hold da fast i den, for så holder I fast i varmen. 'Kvælerslangen' kan gå grueligt galt, så det er nok bedst at holde sig fra den. Man har som regel brug for at trække vejret i sin søvn - ellers mister man vist nok luft til hjernen.

ANNONCE
De 5 bedste (og 5 værste) måder at sove sammen på som par
'Jeg Er Der Knap Nok' - 'Flygtningen'

Sommerens klart største sove-hit bliver uden tvivl 'Jeg Er Der Knap Nok'. Den giver ALT, hvad en mand og en kvinde har brug for på de hede sommerlagener: AFSTAND! Vi gider ikke ligge op ad hinanden med svedige kroppe, der klistrer mere end en frisk fnugrulle. For så skal vi skifte lagenerne hurtigere end planlagt. Det orker vi ikke. 'Flygtningen' er en farlig sag. Lige pludselig er der én, der ryger ned på gulvet og slår krydderen ind i natbordet på vej ned. Det kan give grimme ar (tro os, vi ved, hvad vi taler om!) 

ANNONCE
De 5 bedste (og 5 værste) måder at sove sammen på som par
'Trekants-angrebet' - 'Den Behårede Hævner'

Hvis du er en af dem, der nyder at have kræet med knurhår liggende i sengen, skal du vælge 'Trekants-angrebet. Her er der - tilsyneladende - plads til alle. Dog skal du passe på med unødige benspjæt eller 'twerks'. For så kan du risikere at modtage ti skarpe kløer i dine skrøbelige skinneben eller bagdel.
'Den Behårede Hævner' skal du holde dig fra. For så risikerer du at vågne uden øjne i i hovedet. De kommer i stedet til at ligge ved siden af din pude og stirre din kæreste lige ind i fjæset, så hun får et chok og falder i en evig søvn (hmm... måske er den alligevel ikke så dårlig så?)

ANNONCE
Del

Seneste nyt