Magasinet M!

De 5 vigtigste detaljer fra den nye Avengers: Endgame-trailer

Fangede du dem alle?

Igår fik vi endnu en officiel trailer til Avengers: Endgame, hvor der var smæk for skillingen i forhold til at bygge hype op med baggrundhistorier, nye klip og ikke mindst tråde til de helt gamle MCU-dage.

Vi har lige kogt nogle af de vigtigste ting ned og fundet frem til, hvad vi kan lære ud fra traileren.

Kig med herunder traileren og se, om du spottede dem alle:

ANNONCE

Tony Stark overlever, og sammen med Nebula kommer de tilbage til jorden

Vi har længe set Tony Stark være fanget i i rummet, hvor han giver en besked til sin hjelm til Pepper Potts. Vi troede længe, at han var alene, men en ny trailer viste, at han arbejdede på et projekt med Nebula. Og den nye trailer viser dem nu tilbage på jorden i de samme hvide dragter som resten af Avengers!

Hawkeye er gået i hundene efter at have mistet sin datter

Vi ser Clint aka. Hawkeye træne sin datter i bueskydning, hvorefter klippet skifter til hans nye outfit, som er inspireret af hans comic-alias, Ronin. Det tyder på, at hans familie blev ramt af Thanos' udryddelse. Derfor er han gået rogue - enten på hævntogt eller også svæver han bare i underverdenen af den apokalyptiske verden. 

Verden er i apokalyptisk tilstand

Det giver selvfølgelig mening, at jorden er ved at være i kaos, når halvdelen af befolkningen er forsvundet. Det understreges ved scenen med Ant-Man, som bevæger sig rundt for at se, hvordan alle steder er plastret til med 'missing person'-plakater. 

ANNONCE
De 5 vigtigste detaljer fra den nye Avengers: Endgame-trailer

The Avengers ruster sig til tidsrejse/quantum-realm-rejse?

Cap America teaser en mulig tidsrejse med: “I keep telling everyone to move on, but not us.”

Og det bakkes op af introduktionen af nye dragter - helt hvide, identiske dragter, som Nebula, Iron Man, Cap, War Machine, Rocket, Black Widow, Ant-Man og Hawkeye bærer. 

Det indikerer en af to ting - enten skal de rejse tilbage i tiden og ændre på Thanos' snap, eller også ledes missionen ind i Quantum Realm. 

Captain Marvel er desuden 'powered' af Tesseracten, som jo havde Space Stone i sig. Og det menes, at den giver evnen til at interdimensionelle rejser - så måske kan de skippe mellem forskellige tidslinjer for at lave Doctor Stranges Masterplan til virkelighed!

VIGTIGT: vi ser IKKE Thor eller Cap Marvel i dragterne, hvilket ellers ville have været den ultimative give-away, at al energi blev brugt på tidsrejse/quantum Realm. Så vi kan nok forvente nogle opdelte missioner og sektioner, ligesom vi så med Infinity War.

Captain Marvel skal forbedre oddsene, ikke klare det hele selv

Man havde lidt frygtet, at den nyintroducerede Cap Marvel bare blev sendt ind i historien og gennemsmadrede Thanos uden problemer - men traileren indikerer, at det er en holdindsats, hvor der lægges tryk på en frontduo af Thor og Cap Marvel. 

Thor har vist, at han med sin nye hammer kan gå op imod Thanos, men formåede ikke at nedlægge den onde titan - og nu ved Thanos, hvad han kan med hammeren, hvilket måske får ham til at finde et ekstra trick i ærmet. Så Captain Marvel kommer på banen for at jævne oddsene. 

ANNONCE
De 5 vigtigste detaljer fra den nye Avengers: Endgame-trailer
Del

Seneste nyt

Annonce