Magasinet M!

De 8 dummeste tweets i 2015

Twitter flyder med kommentarer. Nogle af dem dummere end andre. Vi har fundet otte sindssygt dumme tweets, som helt sikkert er skrevet af nogen, der ikke er medlem af Mensa

De 8 dummeste tweets i 2015

Nogle mennesker burde ikke have adgang til en computer - - eller internettet for den sags skyld. Ja, faktisk burde nogen mennesker aldrig have lært, at der er noget, der hedder 'ord'. For den slags kan så let blive misbrugt i de forkerte munde og hænder. Det sker sådan set hver dag.

For eksempel på Twitter. Her har en række mennesker 'beriget' verdenen med en række urimeligt dumme bemærkninger, der kan få selv en jordnød til at virke klog som Einstein. 

Lad os præsentere jer for otte afsindigt torskedumme, usmarte og uintelligente tweets fra 2015. Vi kan ikke bestemme os for, hvilket et af dem der er dummest, så det må I selv fundere over.

Klik jer videre i galleriet, og se dem.

ANNONCE
De 8 dummeste tweets i 2015
Tiden heler alle livmodere

Tiden heler ikke alle 'livmodere', mener denne superkloge fætter. Nogen burde måske have fortalt ham, at det hedder 'sår'. Men selv hvis han fik det at vide, vlle han nok påstå det modsatte. 

De 8 dummeste tweets i 2015
En form for Holocaust, vi ikke kender til?

"Glem aldrig holla-kursen", skriver TRUMP. Men det bliver nok lidt svært, eftersom de fleste med garanti ikke er bekendte med denne begivenhed. Til gengæld ved mange, hvad holocaust (Adolf Hitlers masseudryddelse af jøderne, red.) er. 

ANNONCE
De 8 dummeste tweets i 2015
Negere er åbenbart nogle røvhuller..

Ham her skal lige lære sine ordspil ordentligt. Vi tror nok, det hedder ain't (ikke os, red.) og ikke anus (røvhul). Men ellers er alt andet rigtigt nok.

De 8 dummeste tweets i 2015
De dumme, dumme drenge.

Ja, det er helt sikkert drengene, der er de dumme her og ikke dig, lille pige. Hvad er en enter lectual samtale egentlig for noget? En samtale under en 'forelæsning'? For så tror vi da pokker, det ikke lykkes dig at have en samtale med dem. For dér skal man være stille, så man ikke forstyrrer. 

ANNONCE
De 8 dummeste tweets i 2015
Ja, hvem gider være sammen med sådan nogle kællinger?

Cola-fyren her kan ikke være sammen med piger, som har lav 'selfie-damp'. Nej, dampen skal sgu være i top på de selfies, ellers kan det hele være ligemeget. Okay. Måske mener geniet i virkeligheden, at han ikke vil være sammen med piger med lavt selvværd. Men hvorfor siger han det ikke bare lige ud? Så har pigerne da i det mindste en chance for at rette op på det. 

ANNONCE
De 8 dummeste tweets i 2015
Alle de forventninger

Pigen her hævder, at folk forventer for meget af hende. Ærligt talt, Kayla. Jeg tror virkelig ikke, der er nogen, der forventer særligt meget af dig. I hvert fald ikke efter de har set det her tweet. For vi tvivler på, at det er en 'falbydnings-stol' (hvad det så end er?), du ikke vil puttes op på. Måske leder du efter ordet 'piedestal'? Så her har du det. 

ANNONCE
De 8 dummeste tweets i 2015
Kan ikke børste skamlæberne

Rob her hævder simpelthen, at han har overrevet begge sine skamlæber (labias, red.). Og det betyder åbenbart, at han ikke kan børste (comb, red.) sit hår normalt. Først og fremmest, Rob: Hvorfor har du skamlæber, og hvorfor skal de børstes? Vi orker slet ikke at finde ud af, hvad manden mener med det her. Det er gansket enkelt for langt ude. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE