Magasinet M!

De 99 lækreste kvinder

Har du undret dig over, hvem der hører til de lækreste kvinder i verdenen?

Diskussionen har garanteret været oppe at vende op til flere gange til

Et hurtigt blik på listen gør, at min hjerne er stået mere eller mindre af. Hvordan er det muligt at rangere 99 så smukke kvinder? Mit umiddelbare bud må være noget i retningen af en UEFA lodtrækning til Champions League.
ANNONCE
De 99 lækreste kvinder
Listen er over de 99 lækre kvinder er baseret på læserne af AskMen.com og deres meninger, samt de ansattes samme. En lidet troværdig kilde vil nogen måske mene, men AskMen.com har over 5 mio. læsere hver måned. Hovedkriteriet er: Hvem ville du helst have som kæreste. Lidt en drømmetilstand at befinde sig i, men tro kan jo flytte bjerge - siger man.

Under hver enkelt dejlige kvinde, kan man læse grundene/årsagerne til, at vedkommende er kendt og grunde til, at den pågældende tøs/pige/kvinde/dame er attraktiv som en potentiel kæreste.

Her er top 10 i flg. AskMen.com:

1. Charlize Theron (billedet!)

2. Halle Berry

3. Heidi Klum

4. Salma Hayek

5. Monica Bellucci

6. Brooke Burke

7. Krista Allen

8. Shania Twain

9. Natalie Portman

10. Beyonce Knowles

En af mine personlige favoritter er placeret på en plads som nr. 99: Keira Knightley. Nogle vil måske nikke genkendende til navnet, hvis ikke, så er det hende den fodboldspillende pige fra "Bend it like Beckham" og guvernørdatteren fra filmen "Pirates of the Caribbean".

Hvor ligger din favorit? Og hvem er hun? Og hvorfor?
ANNONCE
Del

Seneste nyt