Magasinet M!

De bedste Baywatch-babes

Vi fejrer serieverdenens svar på Playboy Mansion med et sprødt galleri

De bedste Baywatch-babes

Det er syv år siden, Baywatch endegyldigt blev aflivet som serie, men vi er en del, der stadig husker de glade dage i 90'erne, hvor der rent faktisk var noget, man gad se på tv. Eller se og se, det er måske så meget sagt. Mange boksershorts blev i hvert fald godt hyggevåde i kampens hede.

Baywatch blev oprindeligt droppet efter en sløj første sæson, men genoplivet af David Hasselhoff i 1991. Han smed sine egne sparepenge i serien, der blev kendt for close-ups af store bryster og en tynd handling. Vi kender allesammen handlingen - eller undskyld: manglen på samme - der centrerede sig om Hasselhoff og hans livreddervenner, der pr. definition havde silikonebryster eller six-pack og bar rødt, tætsiddende kluns.

Seriens PR-søjle var naturligvis ualmindeligt barmfagre Pamela Anderson, der var med i hele fem sæsoner. Indsatsen gjorde hende til et stort drengeikon, og vi er nogle stykker, der stadig begræder hendes exit i serien. Nå, men Baywatch rummede også en del andre babes, som I jo skal høre om. Klik ind på galleriet ovenfor og lad os opsummere, hvad David Hasselhoffs svar på Playboy Mansion rummede af godter.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt