Magasinet M!

De bedste film i 2009

M! kårer de fedeste drengerøvsfilm i 2009...

Watchmen

mmm.dk - De bedste film i 2009 mmm.dk

Endelig en superheltefilm, hvor vi får lov at se lidt bar hud. Watchmen er baseret på en genial tegneserie og har en enorm stor (og kritisk) fanskare. Så det faktum, at den  fuldt og holdent levede op til disse hungrende fans' tårnhøje forventninger, gør den fortjent til en flot 10. plads. 

 

ANNONCE

 

The Wrestler

mmm.dk - De bedste film i 2009 mmm.dk

Her er tale om et comeback af dimensioner, der nærmest overgår det, som John Travolta oplevede med Pulp Fiction. Det kan godt være at Mickey Rourke ser mere slidt ud end en escortpige til en sømandsjulefrokost og har fået flere mislykkede ansigtsoperationer end Anni Fønsby, men for fanden, hvor kan den mand spille skuespil. Nu er det bare at glæde sig til Iron Man 2, hvor han spiller überskurk over for en altid genial Robert Downey Jr.

 

ANNONCE

 

Brüno

mmm.dk - De bedste film i 2009 mmm.dk

Som Borat tog han i 2006 tykt pis på USA og hele verden, som den hysterisk morsomme og kvindeglade reporter fra Kasakhstan. I 2009 vendte Sasha Baron Cohen så stærkt tilbage som den homoseksuelle østrigske reporter Brüno i en film, hvor intet er helligt og der bliver taget tykt, tykt pis på alt og alle. Hylende morsomt.

 

ANNONCE

 

2012

mmm.dk - De bedste film i 2009 mmm.dk

Roland Emmerich kan godt li' at udslette jorden - på film altså. Han er manden bag Independence Day, Godzilla, The Day After Tomorrow og nu altså vores 7. plads - 2012. Og hvordan overgår man en dommedagsfilm som The Day After Tomorrow, hvor hele den nordlige halvkugle bliver til én stor kummefryser? Jo, man udsletter såmænd bare HELE kloden denne gang. Filmen skal helt sikkert ses pga. af de super fede effekter.

 

ANNONCE

 

X-Men Origins: Wolverine

mmm.dk - De bedste film i 2009 mmm.dk

Verdens måske sejeste superhelt er tilbage i sin helt egen film. Denne gang får vi Wolverines baggrundshistorie og endnu vigtigere, vi får at vide, hvordan han er blevet udstyret med sine legendariske lange negle. Fed drengerøvsaction.

 

Inglourious Basterds

mmm.dk - De bedste film i 2009 mmm.dk

Quentin Tarantino er tilbage i absolut storform i en film, hvor de lede nazister kommer under Brad Pitts kærlige behandling. Pittens accent er godt nok ligeså overbevisende som din kærestes søforklaring, når hun kommer hjem fra en bytur med et brugt kondom hængende ud af måsen, men hvad gør det, når tyske hoveder på fornem vis bliver flækket som vandmeloner.

ANNONCE

 

District 9

mmm.dk - De bedste film i 2009 mmm.dk

Årets helt store biografoverraskelse er uden tvivl District 9. Overbevisende effekter, fængende plot og en røvfuld ukendte skuespillere bidrager til en helt igennem realistisk alien-film, som vi ikke har oplevet det i flere årtier.

 

Public Enemies

mmm.dk - De bedste film i 2009 mmm.dk

Michael Man, der har instrueret fede film som Heat, Collateral og Miami Vice gav os i 2009 den sejeste gangsterfilm i lang tid. Johnny Depp og Christian Bale spiller over for hinanden i en film, hvor især Johnny Depp er mere cool end selv den koldeste danske vinterdag.

ANNONCE

 

The Hangover

mmm.dk - De bedste film i 2009 mmm.dk

Årets uden tvivl sjoveste film. 4 venner tager til Vegas for at fejre (eller sørge over om man vil), at den ene skal giftes. Så hvad gør man for at fejre sidste nat i friheden? Det hele skal ikke afsløres her, men det indebærer en stjålen tiger og politibil, en manglende tand, en baby og en meget, meget gal Mike Tyson. Vanvittigt, men fedt.

ANNONCE

Avatar

mmm.dk - De bedste film i 2009 mmm.dk

Da James Cameron modtog sin 11. oscar for tøsefilmen Titanic i 1997 og udråbte sig selv til "King of the World", var der mange mænd, som rystede på hovedet. Med Avatar er det sikkert at sige, at Kongen er vendt tilbage til go' gammeldags sci-fi-action - stærkere end nogensinde. Aldrig før har vi set noget lignende, og du kan være sikker på, at netop Avatar med sin 3D-magi vil revolutionere hele filmbranchen. Velkommen tilbage hr. Cameron.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE