Magasinet M!

De bedste tips til en billig og fed afbudsrejse

Det danske vejr emmer ikke meget af sommer og sol, så danskerne flygter lige nu sydpå i hobetal. Hvis du endnu ikke har bestilt rejsen, er en afbudsrejse måske en god idé!

De bedste tips til en billig og fed afbudsrejse

Den danske sommer lader meget tilbage at ønske i år. Derfor er mange på udkig efter en afbudsrejse til sydens sol. Vi har samlet en liste over ting du skal huske, når du bestiller din rejse!

Brug en rejsesøgemaskine

Det er fristende blot at gå ind på en tilfældig dansk rejsehjemmeside og klikke på fanebladet "afbudsrejser". Men hvis du vil kunne sammenligne tilbuddene er det langt bedre at bruge en rejsesøgemaskine. Her kan man ofte søge decideret efter afbudsrejser. 

Hvordan er vejret

Man kan være hurtig til at antage, hvordan vejret er i forskellige lande. Men vores formodninger holder ikke altid stik. Tjek derfor op på den aktuelle vejrsituation, før du booker.

Benyt dig af Trustpilot

Husk, at du kan tjekke, hvordan anmeldelserne af et hotel eller et rejsebureau er, inden du booker. Føler tidligere gæster, at det har været en god oplevelse, har de fået værdi for pengene og har de fået mulighed for at få penge tilbage, hvis de har været utilfredse?

Husk gebyrerne

Hvis du har et bestemt budget er det i særdeleshed vigtigt at huske, at der hurtigt kan komme en række gebyrer på dine bestillinger. Hvis du har en kuffert, som du skal have tjekket ind, eller en ven du ønsker at sidde ved siden af i flyet, kan dette nogle steder afføde et gebyr. 

Tjek derfor op på dette inden du bestiller noget, der er for dyrt. Desuden er der som oftest et gebyr ved betaling af rejsen. 

Tjek hotellet

Når man bestiller afbudsrejser, vil det både kunne være uden hotel, med hotel eller med uspecificeret hotel. 

Hvis du kan se hvilket hotel, der er inkluderet, er det en god idé at tjekke op på, hvor hotellet er placeret, om der er morgenmad inkluderet, transfer til og fra lufthavnen, og hvor mange stjerner hotellet har.

Undersøg flyruten

Ja det husker de fleste - men det er edderbrandsparkeme ærgerligt at ende med en seks timers mellemlanding, fordi man ikke lige fik undersøgt det.

Opgradér

Hvis I skal ud på en lang flyrejse kan det være rart at flyve på Business Class, disse billetter koster som oftest helt ustyrlige summer, men hvis du henvender dig til rejseselskabet kort inden rejsen, kan du være heldig at kunne tilkøbe den ekstra luksus til billige penge. 

Hotel i sidste minut

Det kan måske være lidt angstprovokerende ikke at vide, hvor man skal sove om natten. Men der kan være mange penge at spare ved at opsøge hoteller og få en god deal på et værelse, der ellers ville stå tomt. 

Hvis du ikke har mod på det, kan du, når I ankommer til hotellet, spørge om det er muligt at blive opgraderet til et bedre værelse gratis. Hvis hotellet har et bedre værelse stående ledigt kan man være heldig!

Vælg all inclusive

Hvis I ikke nødvendigvis går så meget op i at besøge det lokale cuisine, kan en billig løsning være all inclusive på hotellet. 

Maden vil som oftest være god, og drikkelse vil være inkluderet! Man kan desuden nogle gange få det billigere ved at henvende sig direkte til hotellet eller rejsebureauet og høre dem herom. 

God ferie!

ANNONCE
Del

Seneste nyt