Magasinet M!

De bliver ALDRIG til noget!

Hvem har brug for ham der Steve Jobs? Og hvem gider læse en bog om en bebrillet troldknægt?

De bliver ALDRIG til noget!
  Michael Jordan

Hvem: Verdens bedst-betalte sportsstjerne og største basketball-spiller gennem tiderne.

Det var dumt: Den unge Michael Jordan har ikke altid haft vind i sejlene. For før han blev professionel basketball-spiller for Chicago Bulls blev han nemlig vraget af sit High School basketball-team. 

Sådan gik det: Vi gætter på, at Jordan kom sig over skuffelsen over at være blevet vraget til sig High School basketball-team. Således tog han som professionel basketball-spiller revanche og førte sit hold Chicago Bulls til 6 mesterskaber og blev kåret som MVP (Most Valuable Player) hele 5 gange.

 

 

ANNONCE
De bliver ALDRIG til noget!
  Walt Disney

Hvem: Grundlæggeren af milliard-virksomheden Disney.

 

Det var dumt: Inden Walt Disney startede sin egen virksomhed, blev han faktisk fyret fra sin daværende arbejdsplads, en unavngiven avis, der mente, at Walt Disney manglede fantasi ikke havde nogen originale ideer. Så siger vi det.

 

Sådan gik det: Ja, hvis du ikke har hørt om Disney, er du i hvert fald ikke herfra.

ANNONCE
De bliver ALDRIG til noget!
Albert Einstein

Hvem: Einstein var en tysk teoretisk fysiker og er grundlæggeren af den almene relativitetsteori.

Det var dumt: På trods af sin hjernedødt høje IQ lærte Albert Einstein først at tale som 4-årig, hvorfor hans lærer hurtigt konkluderede, "at han ikke ville opnå noget særligt i hans liv". 

Sådan gik det: Einstein modtog Nobelprisen i fysik i 1921 og betragtes som en af det 20. århundredes vigtigste videnskabsmænd.

ANNONCE
De bliver ALDRIG til noget!
Oprah Winfrey

Hvem: En af verdens rigeste og mest magtfulde og indflydelsesrige kvinder.

 

Det var dumt: Før Opray Winfrey fik sit eget talkshow blev hun faktisk fyret fra sit tidligere job som studievært. Man mente simpelthen ikke, at hun var egnet til tv.

 

Sådan gik det: 'Oprah', som hendes talkshow hedder, var et at de allermest populære programmer da det blev sendt og Oprah er i dag god for mere end 18 mia. kr.

ANNONCE
De bliver ALDRIG til noget!
Eminem

Hvem: Verdens største og mest populære hvide rapper og musikproducer.

 

Det var dumt: Eminem havde det ikke nemt som ung. Han droppede tidligt ud af skolen og kæmpede med narkoproblemer og fattigdom, hvilket resulterede i et mislykket selvmordsforsøg.

Sådan gik det: Da Dr. Dre fik ørene op for den vrede, unge rapper, slog han for alvor igennem med The Slim Shady LP i 1999. Siden har han solgt millioner af albums verden over. 

ANNONCE
De bliver ALDRIG til noget!
Steve Jobs

Hvem: Apples grundlægger og fader.

Det var dumt: Som 30-årig blev en sønderknust og deprimeret Steve Jobs fyret fra det firma, han selv var med til at starte sammen med vennen Steve Wozniak. Bestyrelsen mente, at de ville klare sig uden den visionære og perfektionistiske Jobs. Det gik stik mod forventning og Apple var på randen af konkurs og lukning.

 

Sådan gik det: Apple er i dag verdens mest værdifulde selskab nogensinde. I september-måned nåede aktiekursen på en Apple-aktie svimlende 700 dollar og Apples iPhone er verdens suverænt mest populære smartphone med et forventet salg på over 160 millioner enheder - på iPhone 5 alene.

ANNONCE
De bliver ALDRIG til noget!
  J.K. Rowling

Hvem: Harry Potters "mor".

 

Det var dumt: Da J.K. Rowling som enlig mor arbejdede på sin første Harry Potter-bog i en lille et-værelses lejlighed, var der ikke mange, der kunne se potentialet i en bog-serie om en bebrillet troldknægt. Faktisk fik hun afslag fra samtlige af de 12 forlag, hun sendte sin bog til. Kun et forlag, Bloomsbury, kunne se et lille potentiale i bogen.

 

Sådan gik det: Harry Potter-filmene har omsat for 44,5 mia. kr. på verdensplan - i biograferne alene - og bøgerne er solgt i mere end 450 millioner eksemplarer. Så nej, hun bor ikke i en et-værelses længere. 

ANNONCE
De bliver ALDRIG til noget!
  The Beatles

Hvem: Verdens største popgruppe nogensinde.

 

Det var dumt: Inden de fire unge gutter fra Liverpool for alvor bragede igennem den globale musikscene fik de et afsalg fra pladeselskabet Decca Records, som gav The Beatles følgende ord med på vejen: "Vi kan ikke lide jeres lyd. I har ingen fremtid i show business".

 

Sådan gik det: Med over 2,3 milliarder (ja, milliarder) solgte albums, må man sige, at The Beatles har klaret sig ganske ok. Decca Records? De udgiver vist nok klasssik musik, som der jo bekendt er et kæmpe marked for. Eller ikke. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE