Magasinet M!

De dummeste ting, vi har gjort for at få sex

1. Forsøgt at installere/reparere/sætte noget op i hendes lejlighed

Piger elsker sgu en mand, der kan finde ud af installere en vaskemaskine, tænker du, mens du ligger under hendes køkkenbord i vand til anklerne, mens du desperat forsøger at få fat på din far, så han kan fortælle dig, hvordan du får stoppet vandet inden det løber hen til stikdåsen og ned til underboen.

2. Skrællet vores løg

Intimbarbering for mænd er lidt som at glemme sine høfeberpiller midt i pollensæsonen. Der går altid lige et par timer, hvor du tænker "nå, men det går sgu da fint", men så begynder det at klø, og før du ved af det, sidder du i natbussen med et sæt klunker, der bløder af det helt forkerte årsager.

3. Slukket for en Champions League-finale før tid

"Men det er det gooooooode afsnit af Sex & The City, hvor Carrie og Big bliver kærester igen," siger hun kælent, hvorefter du vågner næste morgen og opdager, at Manchester United scorede to mål i overtiden og vandt hele lortet.

4. Gået tur med hendes chihuahua

Hver gang en mand lufter en hund, der er mindre end en pose øl, er der et lille barn, der vælter på sin cykel og et sæt silikonebryster, der eksploderer. Fact.

5. Fortalt hende, at hendes grimme veninde er pæn

"Jeg HAR faktisk lagt mærke til, at Maibritt er begyndt at træne. Hendes hud er også blevet meget pænere på det seneste", lyver du din kæreste lige op i fjæset, mens du håber, at du kan holde din muffin nede, når I om tyve minutter får kaffebesøg af 270 kilo veninde med hudtone som en nedbrændt kemikaliefabrik.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce