Magasinet M!

De elsker hinanden og har brugt 2 millioner kroner på at komme til at ligne Ken- og Barbie-dukkerne

Det er set før, at folk bruger masser af penge på plastikoperationer for at komme til at ligne deres idoler - heriblandt Ken og Barbie. Men vi har aldrig set et par gøre det i fællesskab.

De elsker hinanden og har brugt 2 millioner kroner på at komme til at ligne Ken- og Barbie-dukkerne

Mød 23-årige Quentin Dehar og 20-årige Anastasia Reskoss. De mødtes til fest på en båd i Saint Tropez tilbage i 2013, og da var det kærlighed ved første blik.

Det skriver Playboy.

Siden da har de lavet alt sammen. De går ud og spiser, de går i biografen, og de bruger to millioner kroner på plastikoperationer, så de kan ligne Barbie og Ken (!). Penge, der er blevet brugt på to brystoperationer, fire næseoperationer, silikone i læberne, røvimplantater, fylde i kinderne, at omforme ørerne, Botox, at fjerne poser under øjnene, fake tan, tandblegning, negle-extensions og finér til tænderne. Hvem har så betalt? Deres forældre, selvfølgelig.

Udover plastikoperationerne har de også forsøgt at efterligne det berømte dukkepars glamourøse liv. Quentin har nemlig købt sig en Porsche Cayman cabriolet, og Anastasia ejer flere ekstremt dyre håndtasker. Yderligere tager de hele tiden på luksusferier.

De planlægger desuden at skifte navn til Ken Doll og Barbie Doll, hvilket man egentlig godt forstår. For man kommer ikke langt ved kun at gøre tingene halvt. Eller?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce