Magasinet M!

De erogene zoner I

Kvinders erogene zoner er vigtige at kende, hvis du vil være en fremragende elsker. Læs om de kvindernes erogene zoner her

Munden

Hendes mund er en af de vigtigste primære seksuelle zoner. Det betyder ikke, at hun får en orgasme, fordi du stikker dit allerkæreste eje ind mellem læberne på hende, men derimod, at hun utrolig meget tænder på, at du kysser hende - på læberne, indersiden af munden og tungen. Lær forskellige kysseteknikker, hvor du både kysser hende blidt og hårdt, bider hende blidt i læberne og masserer hendes tunge. Varier og stimuler. Husk, at det ikke er alle piger, der tænder på, at din tunge lammetæver hendes drøbel, så vær meget opmærksom på hendes reaktioner undervejs.

ANNONCE

Bryster

Naturen har indrettet det så heldigt, at mænd elsker at røre ved bryster (og se på dem!), og kvinder elsker at få dem rørt. Vi mænd har ofte et nærmest religiøst forhold til disse modne halvkugler og er alt for blide i berøringen, men når hun først er tændt og brystvorterne er blevet stive og hårde, kan du gøre næste alt ved dem: Vride, knibe, nappe, nuldre osv. osv. Ikke dårligt. Det tænder samtidig op under underlivet. Både brystvorten, selve brystet og ringen omkring brystvorten kan stimuleres - især det øverste område af ringen omkring brystvorten er følsomt.

ANNONCE

Missen

Ikke overraskende er hendes mis kroppens mest centrale erogene zone. Ikke hvert område er dog lige følsomt, derfor er det vigtigt, at du kan kende forskel på områderne. Her er de vigtigste:

Mellemkød og kønslæber

Før du gå på opdagelse på indersiden af hendes allerhelligste kan du altid opvarme ydersiden. Både de indre og ydre kønsløber er følsomme, men dog langt fra så sårbare som f.eks. klitten og g-punktet. Du kan stimulere med både hænder og tunge. Mellemkøddet er området mellem missen og den bagerste åbning. Området deromkring er meget følsomt og kan f.eks. stimuleres med din tunge. Det kildrer det helt rigtige sted.

Se næste side for flere erogene zoner omkring missen

ANNONCE

Klitoris

Klitorisen, den lille lystknap mellem hendes ben, er central for hendes nydelse. I virkeligheden er klitorisen et længere område, men størstedelen er skjult og det er derfor kun den alleryderste del, du har mulighed for at få til at spinde. Heldigvis er den lille ærteformede sag dog for det meste utrolig let til at få til at makke ret. Du skal bare sørge for ikke at være for hårdhændet, klitorissen indeholder nemlig lige så mange nerveender som hele dit pikhovede. Det betyder, at den er meget følsom! Stimuler den med tunge, finger, vibrator, kødlansen eller hvad I to ellers kan finde på.

ANNONCE

G-punkt

G-punktet er et af de allervigtigste primære erogene punkter, du skal kende, helt på højde med klitoris. Hvis du ikke allerede har fundet G-punktet, så er her et par hints: Du skal lede på indersiden af grotten. Det er et nubret område 4-5 cm. oppe. Sørg for at hun er godt fugtig og gå langsomt frem, mens du stimulerer området med f.eks. berøring eller din kødlanse. Når hun er blevet varmet godt op, kan du gå kraftigere til værks. Du kan godt regne med, at du hører hende sukke kort efter.

Læs også om flere punkter i hendes allerhelligste her

ANNONCE

Numsen

Hendes bagdel er erogen på op til flere måder. Du har sikkert oplevet at et velformet bagparti kan være visuelt stimulerende for dig. Og det er ganske almindeligt. Det er dog ikke kun dig, der bliver stimuleret af numser. Hun bliver også meget opstemt af dine berøringer. Her er de to vigtigste områder:

Ballerne

Hendes baller er meget følsomme overfor berøring, men på ingen måde i samme kategori som f.eks. klitoris. Derfor skal du ikke være bange for at gramse på den (hvis du har fået lov altså), du kan både være blid og hård afhænger af, hvad hun foretrækker. Men vent dog med at tage hårdt fat til hun er meget tændt. Mange piger tænder også på at du giver hende et lille smæk eller to på numsen, men som alle andre ting, skal du være varsom med det. Vær sikker på at det er noget hun tænder på - ellers er det mere turn-off end turn-on.

ANNONCE

Hul nummer 2

Hvis du ikke er bange for en smule gris, så er hendes bagerste hul en meget følsom erogen zone. Du kan stimulere området med både fingre, en buttplug, din diller - eller hvis du er meget avanceret - din tunge. Husk at fugte området kraftigt før I går i gang - med f.eks. spyt eller glidecreme.

P.S. Vær meget opmærksom på hygiejne, når du først eksperimenterer med dette område, lad f.eks. være med at overføre objekter fra hul nummer to til hul nummer et uden at give det en ordentlig rengøring først.

ANNONCE
Del

Seneste nyt