Magasinet M!

De fedeste gadgets i 2012

Vi har samlet højdepunkterne fra årets CES-gadgetmesse, så du har noget at glæde dig til

De fedeste gadgets i 2012
B&O PLAY - Bang og Olufsens billige lillebror
Endelig. Den danske Struer-virksomhed har endelig taget sig sammen og lancerer nu sub-brandet B&O PLAY, der koster betydeligt mindre end Bang & Olufsens øvrige produkter. Og det er, vel at mærke, uden at gå på kompromis med mærkets velkendte sans for detaljer.

Denne lækre Airplay-højttaler fra PLAY hedder BEOLIT 12, og kommer i flere forskellige farver. Skønheden vejer blot 2,8 kg og kan derfor nemt placeres i et hvilket som helst rum, eller tages med til næste store fest, hvor den kan afspille hele dit iTunes-bibliotek over WiFi.

Pris: 5.495 kr.
ANNONCE
De fedeste gadgets i 2012
Microsoft og Nokias smækre topmodel
Microsoft og Nokias første kærlighedsbarn hed Lumia 800. Nu kommer så storbror Lumia 900, som er i samme design - blot større. Skærmen er således vokset fra 3,7" til 4,3", hvilket gør den betydeligt sjovere, når du surfer på nettet eller spiller spil. Desuden kommer Lumia 900 med LTE og 4G, der i teorien betyder langt hurtigere download-hastigheder.

Vi har haft fingrene i lillebror Lumia 800 og kan på det varmeste anbefale Windows' styresystemet til alle, der ønsker et alternativ til Android og Apple.
ANNONCE
De fedeste gadgets i 2012
OLED i voksenstørrelse
Hvor 3D har været det helt store samtaleemne på de to foregående CES-messer, er det i år OLED, der trækker de helt store overskrifter. Og det med rette. Både LG og Samsung diskede op med en 55" OLED-skærm på deres respektive stande. Med OLED får du betydeligt bedre skærmbillede, end du har med LED eller Plasma - sortniveauet er mørkere og kontrasten er bedre, mens panelet - i hvert fald på Samsungs OLED-tv - kun er 1,6 mm dybt, og hele TV'et er kun 7,6 mm. Det er tyndere end mobiltelefonen Samsung Galaxy S II.

Samsung regner med, at vi kan købe den slanke model engang i efteråret. Vi tør ikke engang gætte på prisen.
ANNONCE
De fedeste gadgets i 2012
Vink farvel til din fjernbetjening
Samsungs lækre  ES8000-tv kommer snart ud i butikkerne, og det overfører mange af de lækre designelementer, bl.a. den næsten ikke-eksisterende ramme, fra sidste års modeller. Men den største nyhed må uden tvivl være det indbyggede kamera, der betyder, at du kan lade dit grimme skrummel af en fjernbetjening ligge i skuffen. For med ES8000 kan du give kommandoer med hånden eller sågar tale til dit fjernsyn, når du vil skifte kanal, skrue op eller ned, eller surfe på nettet.

Drivkraften i Samsungs topmodel er en dualcore-processor, så du nu gnidningsfrit kan have flere apps kørende på samme tid.

Og hvis 65" slet ikke er stort nok til dig, kommer ES8000 i helt op til 75".
ANNONCE
De fedeste gadgets i 2012
Sony giver fingeren til OLED
Sony går sine helt egne veje og gider ikke lege med de andre OLED-drenge. På CES-messen fremviste de således en 55" Crystal LED-prototype, der udnytter 6 millioner lysdioder. Det er pænt mange. Ifølge Sony leverer Crystal LED-teknologien en kontrast, der 3,5 gange bedre end det, vi ser på de bedste LED-tv i dag. Desuden skulle TV'et have en responstid, der er 10 gange hurtigere end de traditionelle LCD/LED-paneler. Det betyder forhåbentligt, at vi i fremtiden kan nyde fodboldkampe helt uden slør og skyggeeffekt.
ANNONCE
De fedeste gadgets i 2012
Sony slår op med Ericsson...
... og udgiver deres første smartphone under eget navn: Xperia S. Xperia S kører på Android 2.3, men skulle gerne kunne opgraderes til Ice Cream Sandwich (4.0) i løbet af sommeren. Designet ser - ligesom alt andet fra Sonys hånd - umådeligt lækkert ud.

Skærmen er dejlig stor på 4,3" og har sammen med Galaxy Nexus klassens højeste opløsning på 1280 x 720 pixel. Motoren under hjelmen er en dualcore 1.5 GHz-processor og kameraet er sammen med Nokia N8 klassens bedste på hele 12 Megapixel.
ANNONCE
De fedeste gadgets i 2012
Klik her, hvis du vil ha' mange flere gadgets.
Del

Seneste nyt