Magasinet M!

De forbudte trin: Se YouTube-fænomen i maraton-dans

YouTube-fænomenet Matt Bray har lavet en video, hvor han udfører den samme koreograferede danserutine 100 forskellige steder. Se dansegalskaben her.

De forbudte trin: Se YouTube-fænomen i maraton-dans

Det er efterhånden blevet populært at smide diverse videoer af uskøn sang, uheldige fald eller pruttepranks op på YouTube.

Og en af dem, der er dyrker de lamme, glade eller mærkværdige videoer er amerikaneren Matt Bray, der har mere end 40.000 abonnenter på sin YouTube-kanal ProjectOneLife.

I hans seneste video udfører han en indøvet dansekoreografi. Det særlige ved dansen er, at den bliver udført på 100 forskellige steder, men med de præcis samme trin. Han danser blandt andet på et offentligt toilet, på en bro og oppe i en skyskraber.

Se den lange dans her:

ANNONCE

Bray har brugt flere måneder på at finde den rette musik til videoen samt øve, udføre og filme de mange moves. Så kan det diskuteres, hvor godt resultatet er blevet.

Men populær er den amerikanske gut til gengæld. Ud over de 40.000 abonnenter har han tæt på ni millioner afspilninger af alle mulige videoer, han selv har lavet, hvor han og vennerne ter sig som tossede. Der bliver bestemt ikke sparet på lagkagekastene, trampning på brændende bål og sumowrestling.

Selv skriver han på sin kanal, at hans videoer handler om at leve livet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce