Magasinet M!

De grønne baretter har lavet en whisky, hvor flasken er støbt efter jern fra World Trade Center

Horse Soldier - en bourbon der hylder ofrene fra 11. september.

American Freedom Distillery har fundet en måde at ære ofrene og folk som mistede andre under terrorangrebet d. 11. september 2001 - det sker i gennem deres kærlighed til bourbon, hvor hver af deres produktioner bestræber sig på at have 'sjælen' fra World Trade Center med i købet. 

Selskabet er startet af tre pensionerede Grønne Baretter - Scott Neil, Rob Schaefer og John Koko - sammen med Tyler Garner skabte de destilleriet i Florida for to år siden.

Deres største salgsvare er deres bourbon, Horse Soldier, som også hylder den lille specialstyrke, som på en hemmelig mission i Afghanistan efter 11. september fik sat en stopper for Talibans vokseværk (se 12 Strong med Chris Hemsworth for fortællingen) - og de gjorde det på ryggen af heste!

De tre militære mænd på destilleriet var en del af styrken, og vil fra april 2018 nu lave en specialudgave af deres bourbon: Horse Soldier Signature Bourbon. 

Det specielle ved denne er, at flasken er skabt efter en støbemodel, som er smedet fra metalstykker fra world Trade Center. 

Det er langt fra blot en marketingsteknik - en stor portion af omsætningen går tæt vedligeholdelse af America's Response Monument, Green Beret Foundation og Warrior Sailing Program - hvor man blandt andet hjælper soldater med PTSD. 

'Murica på den fede måde. Godt arbejde, drenge!

ANNONCE
De grønne baretter har lavet en whisky, hvor flasken er støbt efter jern fra World Trade Center
Del

Seneste nyt

ANNONCE