Magasinet M!

De Hotteste Hip Hop Honeys

Ved du, hvem der er hvem i verdens mest sexede musikvideoer?

De Hotteste Hip Hop Honeys

Af: Jonas Nielsen

Ved du, hvem der er hvem, i verdens mest sexede musikvideoer? Her er grundkurset, du har ledt efter ? fra lækre R'n'B-hotties til hotte hip hop video-babes, du bare skal checke ud.

Hip-Hop Hotties

Lil' Kim - krævende og rapkæftet
Lil' Kim er måske ikke så høj, men det er også det eneste der er småt ved denne hotte raptøs.
Efter at have overvundet en meget problemfyldt barndom og mordet på hendes mentor ? Notorious B.I.G. ? er Lil' Kim nu en af de mest succesfulde og anerkendte kvindelige rappere nogensinde.

Amerie - skøn blanding
Amerie er en skøn blanding af koreansk og afroamerikansk. Hun blev født ind i en militærfamilie, men alligevel står for det mere bløde R?n?B og hip hop, og hendes attitude er også meget imødekommende.

Rihanna - caribisk krydderi
Ligesom sin caribiske fødeø Barbados er 18-årige Rihanna varm, farverig og tilsat den rette mængde krydderi.Hun blev opdaget af en ferierende producer, og brød igennem med kæmpehittet "Pon de Replay" i sommeren 2005. Hun er ifølge M!s læsere en af verdens mest sexede kvinder.

Brooke Valentine - den nye diva
Brooke Valentine er den kvindelige Hip hop scenes nyeste diva. Med sit sexede ydre og hårdtslående rytmer har hun tiltrukket sig alles opmærksomhed. "Jeg har slet ikke tid til at gå i træningscenter. Så jeg holder mig i form ved at hoppe på hotelsengen".

Ashanti - den absolutte elite
Nøddebrune Ashanti tilhører den absolutte elite af spændstige hip hop honeys. Hun har bl.a. Samarbejdet med Ja Rule og Fat Joe, hvorefter hun brugte numrene til sit eget album. Hendes debutsingle røg direkte ind som nummer ét på hitlisten, og det forstår man godt, når man kigger nærmere på kvinden bag musikken.

Trina - girl power hip hop honey
Trina tilfører en dejlig krop med tilhørende booty til sin egen version af girl power hip hop.
Hendes stil er kendetegnet af uartige rim, som kommer ud af en mund, der er skarpere end hendes mandlige modstykker. Respekt. Trina har samarbejdet med celebre rapikoner som Missy Elliot og Ludacris, og hun er bestemt ikke en dame der pakker tingene ind.

Cassie - ny og nice!
Modellen, danseren og sangerinde Cassie, der er en solid blanding afro-amerikansk/vestindisk/mexikansk, fik en solid start på sin sangkarriere med nummeret "Me & U" sidste år, der nåede op som nummer et på Billboards Hot Hip-Hop Songs liste. Godt hjulpet på vej af P. Diddy på i USA og i Europe kan vi håbe på at se mere til den lille lækkerbisken.

Vilde og vovet på video
Det er ikke kun sangerinderne, der får opmærksomhed -  og de mandlige stjerners kvindelige vedhæng er blevet kult. Check disse 5 dejligheder ud.

Melyssa Ford
Melyssa Ford aka Jessica Rabbit stammer oprindeligt fra Toronto, Canada. Denne eksotiske skønhed er en kombination af vestindisk, norsk og russisk blod. Melyssa Ford har prydet utallige magasinforsider og kalendere. Men hun har også rystet bagdelen i adskillige rapvideoer som f.eks. Mystikal's "Shake it Fast", Jay-Z's "Big Pimpin'", og Sisqo's "Thong Song Remix".

Lola Luv
Angel Meluka alias Lola Luv er en af de hotteste videobabes indenfor rap lige nu.
Den 20-årige frøken 36D har medvirket i en række G-unit videoer, som Lloyd Banks' "Hands Up" Hun kan også opleves i Busta Rhymes' "In The Ghetto".

Azzareya
Azzareya Crystal Curtis har medvirket i videoer af Carl Thomas and Lenny Kravitz. Hun var den enlige model i Pharrell og Busta Rhymes? animerede "Light Your Ass On Fire" og hun rystede røven i Fat Joe's "Lean Back".

Esther Baxter
Esther Baxter aka Miss Freek-A-Leek måler 34DD. Denne diva fra Miami har optrådt i mange musikvideoer som: Nelly's "Shake Your Tailfeather" og Kanye West's "Workout Plan",
Hun har samarbejdet med rappere som Lil Jon, Ying Yang Twins, Chingy, og Ghostface Killah.

Summer Walker
Denne ho kan nydes i videoen til Kanye Wests "Golddigger" Summer var nomineret til "Vibe Video Goddess of the Year Award". Hun har også lagt booty til videoerne "Grillz" af Nelly og Snoop Dogs "Ups and Downs."

Se galleriet med de sexede sangerinder her
Se galleriet med de vildeste video-hotties her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE