Magasinet M!

De hotteste OL-deltagere

OL og babes. Perfekt kombi!

Det er nok gået op for de fleste, at der er OL i fjernsynet for tiden. Selvom det da godt kan være lidt spændende at se lidt lebber spille håndbold, så er det altså sjovere at kigge efter babes end se en B-finale i singlesculler. Og det er nemlig lige hvad vi har gjort. Her har vi fundet otte babes fra otte forskellige lande. 

Har vi glemt nogen? Hvem er din favorit? Der er flere billeder af de otte babes i galleriet!

PS Selvom de der sydkoreanske bueskytter ser nuttede ud i deres bøllehatte, så kom de ikke gennem nåeøjet. Alligevel er der lidt bonusbilleder i galleriet!

ANNONCE
De hotteste OL-deltagere
Leryn Franco stiller op for Paraguay i spydkast. Den latinske skønhed er 30 år, og er med til OL for tredie gang.
De hotteste OL-deltagere
Den svenske skønhed Josefine Öquist er en holdspiller. Hun spiller på det Sveriges damefodboldlandshold. Hun er 29 år.
De hotteste OL-deltagere
Keri-Anne Payne er en britisk babe, der stiller op på hjemmebane i svømning. Hun er 24 år, og egentlig født i Sydafrika, men af britiske forældre. Hun er med til OL for anden gang.
ANNONCE
De hotteste OL-deltagere
Fatima Moreira de Melo er trods hendes portugisiske navn fra Holland. Hun kan lidt af hvert, hun skulle efter sigende være en fremragende pokerspiller (Team PokerStars: Sportstars), men da det ikke er en olympisk disciplin endnu, så stiller hun op i hockey. Hun er 34 år, og er med til olympiade for fjerde gang, og hun fik guld i 2008!
ANNONCE
De hotteste OL-deltagere
Lori "Lolo" Jones fylder 30 under OL i London. Hun stiller op for USA i 100m hækkeløb, hvor hun faktisk er blandt favoritterne. I Beijing i 2008 blev hun nr 7.
De hotteste OL-deltagere
Maria Sharapova er måske den mest kendte her på listen. Hun er sammen med danske Caroline Wozniacki blandt de bedste kvindelige tennisspillere i verden. Hun er 25 år og fra Rusland, men bor i USA. Hendes forældre er faktisk fra Hviderusland, men flyttede efter Tjernobyl-katastrofen i 1986; året inden Maria blev født.
ANNONCE
De hotteste OL-deltagere
Nicole Reinhardt er den tyske kandidat her på listen. Hun er god til kano - faktisk er hun i London for at forsvare en guldmedalje fra Beijing 2008. Hun stiller op i flere kano-discipliner. Og nåja, så har hun været i Playboy. Som Vor Herre skabte hende - dog med tilføjelse af en medalje om halsen!
ANNONCE
Fra Mie Skov's facebookprofil - De hotteste OL-deltagere Fra Mie Skov's facebookprofil
Ingen liste uden en dansk babe. Og bordtennisdarlingen Mie Skov er vores bedste bud. Måske ikke i medaljekampen (hun er i skrivende stund faktisk allerede ude). Men blandt ungersvendene er hun utvivlsomt populær. Hun er 26 år og fra Frederikssund.
Del

Seneste nyt