Magasinet M!

De japanske glamourmodeller

Australien, Sverige, USA, England og Danmark... store nationer, når det gælder glamourmodeller. Men Japan har sine helt egne superfrække darlings: Gravure-modellerneDe japanske glamourmodeller

introduktion

 

Japan er måske ikke det første land tankerne flyver til, når man tænker storbarmede og hotte babes. Men, men, men... Navne som Sayaka Ando, Miri Hanai, Aya Kiguchi og Takizawa Nonami er bestemt værd at bide mærke i. De er såkaldte Gravure-modeller - og forbandet lækre.

Gravure er mere eller mindre det, der svarer til glamourmodeller i Europa - og altså piger i bikini eller undertøj, som poserer enten på billeder eller video. Ofte bliver billederne, der stort set aldrig er nøgenbilleder (de kan dog findes), brugt i japanske mandeblade, der er meget lig M!.

Videoerne derimod er at finde på Youtube, så vi har selvfølgelig samlet et lille uddrag af de tusinder frække videoer med hotte japanske piger. Se dem på de følgende sider.

Invitation til frække fantasier

 

Dette er superdejlige Sayaka Ando, der er mere end indbyder til frække fantasier.

155 cm og med H!-skål

Takizawa Nonami er en af de mest brugte Gravuremodeller, og man forstår godt hvorfor. Japans svar på Jordan med sine 155 cm., der skal bære en H-skål!

Tilnavnet er Busty

 

Megumi Kagurazaka har fået tilnavnet Busty af åbenlyse grunde.

Miri Hanai - værd at holde øje med

Miri Hanai er også værd at holde øje med. Hun vil i hvert fald gerne frem i verden.

Japans bedste bryster?

Hvis, der er nogen, der kan komme med et bedre bud på Japans største bryster end Nemoto Harumis, hører vi gerne fra jer.

Sengetid med Aya

Hvem ville ikke gerne ligge i sengen med Aya Kiguchi. Hun er da for sød!

Aya og Rina samtidig

 

Eller måske både Aya og hendes veninde her på videoen, Rina Akiyama.

ANNONCE
Del

Seneste nyt