Magasinet M!

De mærkeligste og sjoveste spørgsmål fra sexundervisningen

Ah, sexundervisningen. Den mest akavede og underholdende undervisning man nogensinde har fået i sit liv.

Mange husker tilbage på sexundervisningen som tiden, hvor man enten blev virkelig klogere, eller kiggede på ens klassekammerater med fryd, fordi man allerede havde lært det hele fra internettet og fars gamle "blade", som man engang fandt.

Men for lærerne kommer undervisningen også med visse udfordringer. For det første skal de være saglige og virkelig forberede de kommende voksne til et sundt sexliv. Samtidig skal de svare på spørgsmål og holde masken, når de kommer med finurlige spørgsmål.

Sådan en tråd er oprettet på Reddit for et år siden, men den modtager stadig svar fra lærere, som bliver spurgt om lidt af hvert.

Vi har samlet nogle af de sjoveste.

"Jeg underviste i sex, da jeg var frivillig i Vestafrika. Sammen med en Røde Kors-arbejder havde vi en Q&A med børn fra 10-16 år. Det bedste spørgsmål var uden tvivl: "Hvis man har sex med en pige som har sin menstruation, bliver man så pukkelrygget?""

"Jeg underviser 11-12-årige. Tvillinger og aborter bliver der ofte snakket om, men de bedste har været "Forklar venligst gruppeknald" og "Hvorfor ser hunde ud som om, at de keder sig, når de har parrer sig?""

"Jeg delte tegninger ud af underlivet, og en piger udbryder pludseligt: "Hold da kæft! Jeg har tre huller!" Hvortil en af fyrene svarer: "Det kunne jeg godt have fortalt dig."

Jeg underviste i 7. klasse på en folkeskole. Jeg blev spurgt: "Kan din søster blive gravid, hvis du onanerer på toiletbrættet?" og "Hvis en pige bliver gravid efter et blowjob, kommer babyen så ud af munden på hende?"

"Jeg underviste piger fra en 8. klasse og en spurgte: "Hvorfor vil fyre altid komme én i ansigtet?" Hvilket måske er et fair spørgsmål.

"En knægt spurgte: "Hvis jeg har sex med Jake, og Jake har sex med Alexis, betyder det så, at jeg har haft sex med Alexis?" Han var fuldstændig seriøs."

 

 

 

ANNONCE
iStock - De mærkeligste og sjoveste spørgsmål fra sexundervisningen iStock

"Jeg fik en email fra konen i et mormon-ægteskab: "Min mand og jeg elsker analsex. Men vi er bekymrede. Hvor længe kan vi fortsætte med det før en af os eller begge to får AIDS?"

"En pige kom op til mig og fortalte, at hver gang hun havde sex med sin kæreste, så føltes det som første gang - smertefuldt og svært. Hun fortalte også, at hendes kæreste havde svært ved at trænge op i hende.

Mig: Er du ophidset inden?

Hende: Ja.

Mig: God start. Er du våd nok?

Hende: (Klør sig i næsen) Ja?

Mig: Måden du svarer på, får mig til at tænke, at du ikke bryder dig om det??

Hende: Jeg bliver SÅ våd. Det er virkelig ulækkert. Vi tørrer det hele af inden, så det ikke kommer udover det hele."

"En fyr i min klasse var fuldstændig overbevist om, at en pige ikke kunne blive gravid, hvis pigen var øverst. Han sagde det endda med stolthed."

 

ANNONCE
iStock - De mærkeligste og sjoveste spørgsmål fra sexundervisningen iStock

"En ældre dreng trak mig til side efter seksualundervisningen og hviskede: "Hvad sker der, hvis du får en boner UNDER SEX?" Jeg fortalte ham, at det er det, vi har bonere til. Man kunne se, at tiøren virkelig faldt for ham. Det føltes godt."

"Nogle 9- og 10-årige, jeg underviste, gik pludselig ret meget op i kønsbehåringen. De ville vide, om to mennesker kunne blive viklet sammen med kønshårene."

"En pige sagde: "Min mor siger, at man kun kan blive gravid om søndagen efter kirke. Og man skal have været gift i 90 dage. Og man skal være mindst 25 år. Og at man ikke kan have indtaget alkohol, da det fjerner ens æg (æggestokke, red.)." Det var i high school. Jeg er bekymret for hende."

"Ørevoks prikker, hvis pigen har en sexsygdom. Det var en myte, som florerede på skolen. Hvis man skulle tjekke, om det var sikkert ikke at bruge kondom, så skulle man stikke fingeren i øret og diskret stikke den op i pigen. Hvis det poppede ligesom noget slik, så var hun smittet."

"Der var en pige i high school, som troede, at tamponer skulle ind i navlen."

"Under seksualundervisningen, så udbryder en elev pludseligt: Der er et rygte om, at piger ikke har en penis."

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE