Magasinet M!

De mest fucked up ting folk har gjort på deres job - uden at blive fyret

At kalde sin chef for en cunt eller tage en spiller ved sit skrivebord til fuld offentlig skue er som regel noget, der prompte vil resultere i en fyreseddel. Derfor må man sige, at disse 11 personer har været virkelig heldige.

De mest fucked up ting folk har gjort på deres job - uden at blive fyret

Selvom du måske engang blev fyret for at møde for sent på arbejde tre gange i løbet af en uge, er det vand i forhold til de historier, du nu skal til at læse. Men du kommer nok til at sidde tilbage med en følelse af, hvordan helvede du i sin tid fik sparket, når disse personer ikke gjorde. Enten er det fordi, de bare har været ekstremt heldige, eller også er det fordi, de har haft en chef uden balls.

Uanset hvad er Reddit-historierne her om folk, der skulle være blevet fyret omgående, i hvert fald underholdende og utrolig læsning.

Vi starter ud med en spiller!

shawnas26:
"Jeg arbejdede i et call center, hvor en kollega to gange blev taget i at onanere ved sit skrivebord, mens han talte med kvindelige kunder. HR kaldte ham til samtale omkring ovenstående, men selvom alle vidste, hvad han havde gjort, fik han lov til at beholde sit job."

Dramboxf:
"En fyr stjal en laptop og pantsatte den, så han kunne få penge til at gambe for. Pantelånerbutikken viste mig optagelserne af handlen, og det var ganske rigtigt gode gamle Freddie på videoen. Freddie var oven i hatten et kæmpe coke-vrag, men også gode venner med salgschefen. Så han sendte ham i stedet på afvænning for den stjålne laptop."

btowntkd:
"Der var åbenbart en af de ansatte, som blev opdaget i at hoste og tjene penge på porno-hjemmesider gennem firmaets servere. Han blev ikke fyret lige med det samme. Ejerne bad ham bare pænt om at stoppe med det. Han blev først fyret efter at have nægtet at stoppe."

The_Foe_Hammer:
"Vi har en kvinde, som hele tiden melder sig syg på sine lange vagter. Da hun endelig kom i problemer for det, medbragte hun en lægeerklæring, som var fuldkommen ulæselig og skriblet ned på noget, der lignede linjeret papir. Men det accepterede HR. Når hun er syg, er hun tilmed så fræk at komme ned i butikken for at købe ind."

Erastudil:
"Engang bestilte min chef fejlagtigt en hel trailer fyldt med pap-æsker. De var selvfølgelig ikke samlet, så de fyldte ekstremt meget, og det var ALT for mange til et lille firma som vores. Yderligere havde de en værdi af mere end 100.000 kroner. To år senere har vi stadig de fleste af dem. Han beholdt sit job, indtil han sagde op og fik et nyt, hvor han blev fyret fra efter et par måneder for at drikke i arbejdstiden. Han plejede at drikke næsten hver dag, da han arbejdede hos os, så der var ikke rigtigt nogen af os, der var overraskede over, at han var ansvarlig for det, der blev kendt som "æske-gaten"."

Betterthanthouu:
"En lærer, som jeg havde i slutningen af folkeskolen, besluttede sig for ikke at dukke op til time en dag for i stedet at gå om bag skolen og ryge hash. Han blev opdaget af vice-inspektøren og blev sendt op for at undervise - pisse skæv - og fortalte os, at han nok ville blive fyret, at det var vores skyld, og at vi alle sammen var en flok fisser. Men han blev ikke fyret."

patentspatented:
"Han var blevet anklaget for sexchikane. Et sagsanlæg, han helt sikkert ville tabe. Han havde nemlig sendt en email til en kvinde, hvori der stod, at hun skulle have sex med ham - ellers ville hun miste jobbet og ikke få lønforhøjelse. Ikke nok med at han ikke blev fyret indtil allersidst, men han blev faktisk valgt til at holde en tale ved organisationens kvindekonference i midten af alt det her."

Satosaison:
"Jeg arbejdede med en fyr, som fortalte mig, at han havde løjet om sin kriminelle fortid i sin jobansøgning, og at han havde siddet i fængsel for medvirken til mord og brandstiftelse. Jeg fortalte det til min chef, efter han var taget hjem samme aften. Han besluttede sig for ikke at fyre ham, fordi han var bange for, at han ville slå ham og hans familie ihjel (hvilket han sikkert havde gjort). Han blev dog fyret mange måneder senere af en anden chef for at stjæle spaghetti."

SheGivesMeWings:
"En kunde kom ind i vores fragtfirma 15 minutter før lukketid. Kunden spildte en god mængde flydende kviksølv i lobbyen. Min supervisor så det, men besluttede sig for at lade det være og lukke butikken til tiden. Supervisoren sagde det ikke til nogen. Rengøringspersonalet forsøgte at moppe kviksølvet væk den efterfølgende morgen, hvilket forårsagede et endnu større rod. Herefter tilkaldte vi et team til at fjerne farlige materialer. De gjorde bygningen rent, tog flere af vores sko og sendte en regning på næsten 300.000 kroner. Supervisoren beholdt sit job."

IEatVegetarians:
"Jeg arbejdede engang som livredder i min fritid. En af mine kollegaer lagde en lort i en af svømmehallens skraldespande. Hans undskyldning var, at han ville sikre sig, at rengøringspersonalet skiftede skraldespandenes skraldeposer."

Sprogger:
"Min ven blev fuld ved vores julefest og fortalte sin chef, at han var en cunt uden moralske værdier, som fortjente at få syfilis."

Sidstnævnte minder os om denne video:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE