Magasinet M!

De mest populære dating profiler - tips og tricks

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du har givet dig i kast med online dating, er du ikke den eneste. Online dating er blevet utroligt populært, men hvordan ser de mest populære profiler egentlig ud? Og hvordan laver man en god profil? Læs med her og få nogle tips og tricks.

Find den datingside, som passer til dig

Et godt sted at starte i forhold til online dating er at finde frem til den datingside, som passer bedst til dig. Dette kan du gøre ved at sammenligne forskellige dating sider online. Derved kan du danne dig et overblik over, hvilke funktioner de forskellige sider har, samt hvor gode deres vurderinger er fra andre brugere.

På denne måde kan du danne dig et grundlag for at vælge den rette side for dig. Det kan også være en idé at vælge nogle stykker ud, som du synes lyder interessante og prøve dem af, det er oftest gratis at oprette en profil.

Vælg de rette billeder til din dating profil

En meget vigtig del af at lave en populær dating profil er at vælge de rette billeder. En artikel fra B.T beskriver vigtigheden af billederne på en dating profil. Det er blandt andet vigtigt ikke at have for mange eller for få billeder, for eksempel er fem billeder et rigtig godt antal.

Derudover er det mere populært at have billeder i farver og at udvælge de billeder, som viser noget omkring din livsstil, så man får et virkeligt billede af, hvem du er. Billederne skal heller ikke være for redigerede, så brug naturligt lys og ingen filtre. Populære profiler har også billeder, hvor man tydeligt kan se ansigtet, og hvor der ikke er alt for mange billeder med andre personer. Brug disse tips til at vælge de helt rette billeder til din profil, så skal du nok få en god oplevelse med online dating.

Gode råd til online dating

Det vigtigste, når man dater online, er at være sig selv. Det er det første råd til at få succes på datingappen Tinder eller en anden app. Prøv ikke at være en anden, end den du er, fordi du tror, du ved, hvad andre gerne vil se. Alle mennesker har forskellige præferencer, så vær dig selv.

Derudover er det en god idé at overveje, hvad du egentlig søger i en potentiel partner, og om du ønsker dig et seriøst forhold. Måske befinder personen sig lige rundt om hjørnet. Online dating kan være en god måde at møde singler i dit lokalområde på.

Nu er du måske klar til at give dig i kast med online dating. Vælg en dating side, og husk altid at være dig selv.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce