Magasinet M!

De mest ventede spil til den kommende generation

PS4 og Xbox One er på vej. Her er 3 spil, vi slet ikke kan vente med at få fingrene i.

De mest ventede spil til den kommende generation
  Killzone: Shadow Fall  

Platforme: PS4

Udgivelsesdato: November/december

Når vi ser på, hvordan de første PS3-spil så ud i 2005 sammenlignet med i dag (her tænker vi især på Watch Dogs) kan vi hurtigt konkludere, at der er sket meget. Især på den grafiske side. Men sådan er det altid. Spilproducenterne skal lige lære maskineriet ordentligt at kende, før de kan udnytte alle kræfterne under hjelmen. Og sådan bliver det uden tvivl også med den kommende PS4. Om 5 - 8 år vil spillene se betydeligt pænere ud, end de gør i dag.

 

Og dét er en vild tanke, når vi ser på, hvor afsindigt flot Killzone: Shadow Fall allerede ser ud. Detaljegraden i krigssimulationen er helt uovertruffen, og vi kan slet ikke vente med at smække spillet op på en 55"-fladskærm.

 

ANNONCE
De mest ventede spil til den kommende generation
  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Platforme: PS4, Xbox One, Ps3, Xbox 360, PC

Udgivelsesdato: Endnu ukendt.

Undertegnede har altid haft en forkærlighed for stealth games og Metal Gear Solid-serien i særdelehed. Nu er det hele så blevet endnu skarpere og meget, meget større. Vi tænker Red Dead Redemption møder Metal Gear Solid. Og inden du tjekker traileren ud og går helt i selvsving over, hvor flot det hele ser ud, skal det nævnes, at manden bag spillet lover at den endelige udgave bliver endnu flottere.

ANNONCE
De mest ventede spil til den kommende generation
  Watch Dogs

Platforme: Xbox One, PS4, Wii U, PS3, Xbox 360

Udgivelsesdato: 21. november

Det er stort, det er smukt, detaljegraden helt uovertruffen og mulighederne ser ud til nærmest at være uendelige. Og med en strammere historie, end vi kender det fra eksempelvis Grand Theft Auto-spillene kunne det her godt gå hen og blive en spiloplevelse af de helt store.

ANNONCE
Del

Seneste nyt