Magasinet M!

De nye, mørke superhelte-trailere

Det ser sindssygt dystert ud, når både "De Fantastiske Fire" bliver genfødt, og Batman tager kampen op mod Superman, som han ser som en trussel imod menneskeheden.

De nye, mørke superhelte-trailere

Du kan roligt sige, at 10'erne er i gang med at udvikle sig til superheltenes årti. For premiererne på film om personer med overnaturlige kræfter vil øjensynligt ingen ende tage. Også selvom der er lavet film om superheltene før.

Det gælder fx den nye Fantastic Four-film, som blot er en genfødsel af Marvel's serie, der uden den store succes fik sine første film i 2005 og 2007. Nu forsøger Josh Trank, der stod bag 2012-hittet, Chronicle, at puste nyt liv i historien om de fire mutanter, der hver især har specielle, overnaturlige evner. Det sker blandt andet ved at bruge et ungt og forholdsvis nyt kuld af Hollywood-stjerner i form af Miles Teller (Whiplash), Kate Mara (House of Cards), Jamie Bell (Tintin-filmen) og Michael B. Jordan (Fruitvale Station).

Og det ser bestemt interessant ud at dømme ud fra traileren. Filmen har dansk premiere 6. august.

ANNONCE

En anden historie, der har været længe undervejs, er historien om Batman mod Superman. Endelig sker det, når Zack Snyder næste år er klar med Dawn of Justice-filmen, som, vi synes, ser rimelig amazing ud efter at have set teaser-traileren.

Vi ved ikke meget om filmen, andet end at Ben Affleck spiller Batman, og Henry Cavill endnu engang spiller Superman, lige som han gjorde det i Man of Steel. Plottet er, at folks holdning om Superman er splittet, hvor nogle ser ham som en gave, mens andre ser ham som en kæmpe trussel. Til sidstnævnte kategori hører Batman. Filmen har premiere engang næste forår.

ANNONCE
Del

Seneste nyt