Magasinet M!

De største badass-spilhelte

M! kaster et blik på 10 af de mest benhårde spilhelte nogensinde.

De største badass-spilhelte
Mario
Ja, okay. Oddsne for, at en fedladen lille blikkenslager med grimme overalls, kasket og en skovsnegl på overløben, der ville gøre enhver jysk strømer grøn i skærmen af misundelse, var bare ikke særligt gode. Men få spilhelte har tæsket sig gennem så mange monstre og klodser som vores lille korpulente Nintendo-helt, der kun scorer ekstra bonus-heltepoint på også at være skarp til at køre gokart. Master Chief, Marcus Fenix og alle de andre rumbørger er måske seje nok - men lille Mario er the real deal og det stof, ægte legender er gjort af!
ANNONCE
De største badass-spilhelte
Gordon Freeman

Nørdhelten over dem alle! Half-Life-spillenes stilfærdige fysiker med de store hinkestensbriller, det intellektuelle skæg og kobenet er den fødte antihelt, som han tavst tager kampen op mod slimede væsener fra andre dimensioner. Hvis der skulle være nogen tvivl om hans heltekvaliteter, er det blot at kaste blikket på hans trofaste sidekick, den lækre Alyx. Kun rigtige helte - og übernørder - scorer dén slags tøser.

ANNONCE
De største badass-spilhelte
  Guybrush Threepwood

Enhver sej helt kræver en lige så sej skurk, og de legendariske fægtekampe med indbyggede fornærmelser mellem Monkey Islands klodsede sørøver med det uforglemmelige navn Guybrush Threepwood og skeletskurken med det mindst lige så uforglemmelige navn LeChuck er episk ud over alle grænser. Det kan godt være, at Guybrush er en skravlet lille fyr, men han har det hele, hvor det gælder: I munden

ANNONCE
De største badass-spilhelte
Master Chief

 

Halo-spillenes pansrede cyborg har lige siden det første spil været indbegrebet af badassery - ikke kun, fordi han på egen hånd er i stand til at afværge hele invasioner, men også fordi han aldrig siger noget eller viser sit rigtige ansigt. Begge dele er tydelige tegn på, at han er en ægte helt. Mario er måske den sejeste af dem alle, men vi ville stadig ringe til Master Chief, hvis der opstod behov for at redde menneskeheden.

ANNONCE
De største badass-spilhelte
Duke Nukem

Ray-ban-solbriller, Arnolds Terminator 2-strithår, cigar og dårlige vitser nok til at gøre enhver standup-komiker til skamme. Duke Nukem sparker røv - og det er bare med attitude alene, for en sand helt har selvfølgelig ikke brug for så ordinære ting som våben. Havde det ikke været for sidste års fesne Duke Nukem Forever, ville han måske have befundet sig højere oppe på denne liste.

ANNONCE
De største badass-spilhelte
Agent 47

En koldblodig, skaldet gut iført stilet sort jakkesæt, hvid skjorte og rødt slips. Hitmans Agent 47 er indbegrebet af cool, uanset om han strangulerer forbrydere med klavertråde eller pløkker hul i deres hoveder fra to kilometers afstand med en svinestor Dragunov-snigskytteriffel. Jo, han har helt klart attitudeproblemer og lider af udtalt mangel på humor, men ingen er perfekte ...

ANNONCE
De største badass-spilhelte
  Lara Croft

Hva'ba?! En kvinde?! Ja, sgu - og én af slagsen, der kan tackle de fleste af macho-handyrene på denne liste. Lara kan det hele - slås, skyde, kravle på vægge og se forbandet godt ud på vores computeres skrivebordsbaggrunde. Altså, med tøj på, vel at mærke, for vi kunne selvfølgelig ikke drømme om at downloade nogen af alle de dér falske nøgenbilleder af hende. Overhovedet.

ANNONCE
De største badass-spilhelte
  Nathan Drake

 

Harrison Fords Indiana Jones er for længst blevet for gammel til at være rigtigt sej længere, så det er kun naturligt, at Uncharted-spillenes kække skattejæger Nathan Drake har overtaget rollen. Han har det hele - bortset fra Indys pisk og hat - og vi venter egentlig bare på den dag, hvor han og Lara Croft mødes i samme spil, så vi én gang for alle kan få afgjort, hvem af dem der er sejest ...

ANNONCE
De største badass-spilhelte
  Pac-Man

Det kræver sin helt at tilbringe hver eneste vågne time med at drøne rundt i en labyrint og sluge små klatter. Den lader vi lige stå i et øjeblik. Pac-Man har måske ikke det helt store sofistikerede ordforråd, og han er heller ikke ligefrem nogen haj til hverken skydevåben, murklatring eller andet - men hvor mange andre spilhelte har mon tævet lige så mange spøgelser som ham? Præcis.

ANNONCE
De største badass-spilhelte
Marcus Fenix

En to meter høj kriger i en kæmperustning, der gør ham næsten lige så bred, som han er høj. Han ville have været perfekt, hvis han ikke havde været udstyret med den grimme Sidney Lee-bandana, men vi tilgiver ham denne detalje, for han har sammen med sin gruppe af tumpede rumsoldater sendt lige så mange onde rumvæsener i helvede som Master Chief. Og enhver helt, der har en motorsav monteret på sin automatriffel får selvfølgelig automatisk bonuspoint.
ANNONCE
Del

Seneste nyt