Magasinet M!

De sygeste rustursritualer

Sex og alkohol kan beskrive enhver dansk rustur, men uden for vores lands grænser, går de meget længere. Vi giver dig fem eksempler fra ind- og udland.

De sygeste rustursritualer

Sex med fårehoveder

Det skabte meget debat, da det i 2014 kom frem, at nyoptagede mandlige studerende på Statskundskab på Københavns Universitet skulle gennemgå et rustursritual, der indeholdte hoveder fra får og grise.

Dele af hovederne blev placeret i de studerendes underbukser og skulle eftersigende føles som skamlæber for at forhøje deres libido. Historien kom frem, da flere af deltagerne følte sig forulempede over seancen. Om det fik en eller flere af de studerende til efterfølgende at skifte til dyrelægestudiet, melder historien desværre intet om. 

Nu ved du hvorfor... at danske politikere i mange år nægtede at forbyde sex med dyr. Deres uddannelse træner dem i det.

Manddoms-faktor: 2 ud af 5  

ANNONCE
De sygeste rustursritualer

Korsfæstning og pisk

Den Fri Lærerskole på Fyn lyder måske som et sted, hvor de langhårede samles for at synge bålsange. Det er det måske også, men det var ikke det, der for et år siden gjorde dem til et landsdækkende samtaleemne.

I stedet var det ritualet, hvor nye studerende overværede en mand, der blev bundet op på et kors og pisket - af flere kutteklædte mænd - fordi han ikke ville deltage i et andet ritual. Det viste sig dog at være et skuespil arrangeret af tutorerne, men det gjorde det åbenbart ikke mindre skræmmende.  

Nu ved du hvorfor... at dine folkeskolelærere virkede som sadister.  

Manddoms-faktor: 1 ud af 5

ANNONCE
De sygeste rustursritualer

Brændemærkning i Sverige

På elitekostskolen Lundsberg i Sverige var ritualerne for et par siden alt andet en elitære. Formålet var at ydmyge de nye elever, og det gjorde de ældre årgange ved bl.a. at brændemærke dem og tvinge dem til at spise ugegamle madrester. Det er også historier om, at de yngste fik stukket et rør i munden, og gennem det blev de tvunget til at drikke store mængder vand, hvilket fik dem til at tro, at de ville drukne. Denne form for totur, er også blevet brugt af CIA som forhørsteknik.

Nu ved du hvorfor... at alkohol næsten er forbudt i Sverige. De foretrækker åbenbart vand.

Manddoms-faktor: 3 ud af 5

ANNONCE
De sygeste rustursritualer

Home of the brave, land of the free

I USA er det ikke universiteterne, der arrangerer introforløbet, men derimod studenterorganisationer, som i Guds eget land kaldes "fraternities". Og som forventet er deres ritualer langt hårdere, end vi er vant til herhjemme. Det har ført til mere end 60 dødsfald de seneste 10 år.   

Hos Phi Delta Theta skulle førsteårsstuderende deltage i Fight Club-lignende slåskampe, der vist ikke havde til formål at styrke sammenholdet.

Nu ved du hvorfor... at amerikanere først må drikke, når de er 21 år. En enkelt genstand kan få dem til at blive sindssyge.

Manddoms-faktor: 4 ud af 5

ANNONCE
De sygeste rustursritualer

Den amerikanske elite

Blandt de otte mest prestigefyldte universiteter i USA finder man Dartmouth, hvor fraternitiet Sigma Alpha Epsilon hører hjemme.

I 2012 fortalte en tidligere studerende, hvordan han havde tvunget de nyoptagne til at drikke eddike til de brækkede blod op, svømme igennem en sø af deres eget bræk (og derefter spise det) og drikke øl, der blev serveret ved at hælde det gennem røven af andre. Dartmouths bestyrelse har benægtet alle anklager, så måske eksisterer ritualet stadig. 

Nu ved du hvorfor... at den amerikanske elite fremstår som røvhuller. De er blevet opdraget til det.

Manddoms-faktor: 6 ud af 6

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE