Magasinet M!

De vildeste barregninger!

En barregning på 1,9 millioner kr.? Din bankmand vil ikke blive glad.

De vildeste barregninger!
  Barregning: 20.109 kr.

Da de gamle heavy-rockere fra Iron Maiden kiggede forbi Finnegans Irish Pub i Norge blev der drukket igennem til den helt store guldmedalje. Bl.a. blev der skyllet 57 (!!!) 40 cl's Hansa øl ned.

Sex, drugs and alcohol.

De vildeste barregninger!
  Barregning: 399.554 kr.

Skal du til London i efteråret? Så kig lige forbi natklubben MAYA. Hvis du skulle være så heldig, at klubbens enorme dørmand lader dig komme ind, skal du dog være indstillet på, at smide 15% i sevice charge til den svinerige tjener. Og det er ikke så lidt, hvis din barregning ender med at se ud som denne. 

ANNONCE
De vildeste barregninger!
  Barregning: 603.200 kr.

Da ishockey-holdet Boston Bruins vandt Stanley Cup-trofæet i 2011 skulle det da fejres med manér. Og det blev det. Holdet formåede således at drikke for mere end 600.000 kr. Og nej, der var ikke engang den famøse og hundedyre 'Ace Of Spades' (armand De Brignac)-champagne på drukkortet.

ANNONCE
De vildeste barregninger!
  Barregning: 605.410 kr.

Cavalli Club er "the shit" i Dubai. Gætter vi på. Hvordan kan du ellers forklarer den vanvittige barregning på over 600.000 kr.? Vi tænker dog, at beløbet er pebernødder for en rig sheik-søn.

De vildeste barregninger!
  Barregning: 801.473 kr.

Jet-set-klubben Nikki-Beach er IKKE et billigt sted at feste. Men hvis du ikke lader dig afskrække af en flaske Dom Perignon-champagne til 50.000 Euro, kan du da besøge Niki Beach på enten Mallora, Marbella eller St. Tropez.

 

Go' tur. Og hils Jay-Z.

ANNONCE
De vildeste barregninger!
  Barregning: 982.137 kr. (- drikkepenge)

Denne barregning tilhører eftersigende Basketball-stjernen LeBron James. Men en lille million for en sjov aften skulle da heller ikke være noget problem, når man som LeBron James hiver masser af millioner ind hver eneste måned.

De vildeste barregninger!
Barregning: 1.084.919 kr.

 

Natklubben Tryst i Las Vegas er stedet, hvor de kendte og rige hænger ud. Så nej, du kommer nok ikke ind på din S.U, lærlingeløn eller dit smilende fjæs alene. Men hedder du West, Cruise eller Trump til efternavn, får du med garanti god betjening.

ANNONCE
De vildeste barregninger!
Barregning:1.253.134 kr.

Finanskrise? Hvilken finanskrise? Smut du ud og hent en flaske Armand de Brignac Midas-champagne til 895.000 kr. Og nå ja, du scorer forresten164.000 kr. for ulejligheden, så prøv at lade være med at tabe flasken.

De vildeste barregninger!
  Barregning: 1.427.525 kr.

Hvordan fejrer man bedst udgivelsen af sit nye album? Jo, hvis man hedder Jay Z, spenderer man da lige lidt over 1,4 millioner kr. på masser af champagne og drinks. Det var i hvert fald det, Jay Z gjorde, da han og makkeren Kanye West udgav deres anmelderroste album Watch The Throne.

Skål!

ANNONCE
De vildeste barregninger!
  Barregning: 1,9 millioner

Den kun 23-årige valuta-spekulant Alex Hope forstår at fyre den af, når han går i byen. Således formåede han 4. marts 2012, at fyre 1,9 millioner kr på en natklub i London. Det hører dog med til historien, at han måneden efter blev anholdt og sigtet for insider-handel. Doh!

ANNONCE
Del

Seneste nyt