Magasinet M!

Deadpool-manuskriptforfatter: Disney lader os fortsætte med R-rating

Stadig rapkæftet og fandens blodig!

Efter Disneys køb af nogle af Fox' store titler - heriblandt Deadpool - har mange haft bange anelser i forhold til, hvorvidt den kække antihelt kunne fortsætte sine dybt upassende eventyr. 

Der har været forvirring omkring, hvorvidt en nyere udgave af Deadpool ville blive lidt mere 'familievenlig' for at passe ind i MCU, eller Ryan Reynolds får trumfet igennem.

Heldigvis ser det ud til, at vi kan ånde lettet op. En af franchisens manuskriptforfattere Paul Wernick fortalte til Entertainment Weekly, at Disney tillader dem at fortsætte med den famøse R-rating.

"Marvel har lovet at lade os fortsætte med det R-ratede Deadpool-univers, og håbet er desuden, at de også vil lade og lege lidt med i MCU-sandkassen. Vi skal bare lige have den helt rigtige idé og Ryan Reynolds har super travlt - men vi står op og tænker på Deadpool om morgenen og går i seng om aftenen, mens vi tænker på Deadpool!"?

Udtalelsen kommer få dage efter, at Ryan Reynolds har været til møde hos Marvel Studios - så bolden er i gang med at rulle:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce